Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Άμα έχει τζιπάρα και 60000 εισόδημα το μέλος του ΚΑΠΗ να πληρώσει

 

"Αμα έχει τζιπάρα και 60000 εισόδημα το μέλος του ΚΑΠΗ να πληρώσει".

Αυτή ήταν η απάντηση της διοίκησης του δήμου - της α.ε. του ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Χαλανδριστάν - στο αίτημα μελών του ΚΑΠΗ να καταργηθεί για όλους τους υπερήλικες το χαράτσι χρήσης της δημοτικής πισίνας.

Μιλάμε τώρα για εμμονικούς εισπράκτορες αναγνώστη μου, ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ αλλά και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Με το επιχείρημα αυτό αναγνώστη μου αύριο θα καταργηθεί και η δωρεάν παιδεία και να μου το θυμηθείτε.
Θα μπουν "εισοδηματικά κριτήρια".

Και θα πουν ότι όσοι έχουν πάνω από ένα ποσό εισόδημα θα πρέπει να πληρώνουν και για το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό σχολείο.

Το είπε άλλωστε εκείνος ο σύντροφος βουλευτής - λαγός.

Η εμμονή των Ρούσσου - Γκάκα στην επιβολή του χαρατσιού δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό αντίκρυσμα για τον δήμο.
Έγινε μόνο για λόγους επίδειξς  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ μιας μικρής μειοψηφίας - ένα μόνο μέρους του 18% της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - απέναντι στους εκπροσώπους της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας που τους έλεγαν ότι έπρεπε να κάνουν πίσω και να καταργήσουν εντελώς το χαράτσι.

Και το ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως αντίκρυσμα για τα οικονομικά του δήμου το καταλαβαίνει και ΗΛΙΘΙΟΣ.

Αφού ο παππούς ή η γιαγιά που έχουν τζιπάρα και 60000 ευρώ εισόδημα είναι προφανές ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ.
Πάνε για καφέ στο ZONARS και τα μπάνια τους δεν τα κάνουν στην πισίνα του ΠΕΡΚΙΖΑΣ αλλά στο Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel.


ΥΓ: Μπράβο Νίκο Πανταζή!
 Καλύτερη στήριξη της διοίκησης από το να συνδέσεις το θέμα του χαρατσώματος των ηλικιωμένων και των ανέργων  για την πισίνα, με το θέμα της συνδρομής των αθλητικών σωματείων που ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ από τους δημότες τέλη χρήσης (ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ) και δεν θες να αποδίδουν στον δήμο μέρος τους,  δεν μπορούσες να κάνεις.
Καλύτερος τρόπος για να μην φτιάχνεται μέτπο πίεσης της διοίκησης για αυτά που μας ενώνουν δεν υπάρχει!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *