Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ (ΧΕΥ 8) ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2
Τους χώρους των υπηρεσιών καθαριότητας Χανδρίου και Βριλησσίων επισκέφτηκα το πρωί και συνομίλησα με υπό απόλυση συμβασιούχους.

Στο Χαλάνδρι - στον νοικιασμένο από το ΤΑΙΠΕΔ χώρο της υπηρεσίας καθαριότητας - που είναι υπό κατάληψη -  απεργοί μου είπαν ότι έχουν αποκλείσει το αμαξοστάσιο ενώ σε ερώτησή μου με ενημέρωσαν;ότι  με απόφαση του Σωματείου δεν βγαίνουν ούτε τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας και όχι μόνο τα απορριμματοφόρα και τα άλλα οχήματα καθαριότητας όπως έχει αποφασίσει η ΠΟΕ ΟΤΑ  αφού η πιθανή κλιμάκωση των κινητοιήσεων θα αποφασιστεί μετά τις προγραμματισμένες επαφές της ΕΕ της Ομοσπονδίας και την πανελλαδική καθολική απεργία της Πέμπτης.
Το αυυτοεξυπηρετούμενο Χαlάνδρι όμως "υπερέβαλλε" στην απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ και απέκλεισε και την δημοτική συγκοινωνία (για να λειτουργήσει γρήγορα ο κοινωνικός αυτοματισμός μήπως;)
Αύριο Τετάρτη έχει καθοριστεί η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του δήμου Χαλανδρίου.

"Είμαστε περίπου 70 συμβασιούχοι του 2015 - προσληφθέντες από τον Κουράση - που μας ανανέωσε την σύμβαση ο Ρούσσος και άλλοι τόσοι νεώτεροι, προσληφθέντες από την σημερινή διοίκηση" μου είπε συνάδελφος οδηγός απορριμματοφόρου.
"Το μόνο που ζητάμε είναι η δουλειά μας" μου είπε.
"¨Αν φύγουμε από την υπηρεσία καθαριότητας το Χαλάνδρι δεν καθαρίζει με τίποτα από τους μόνιμους" μου είπε."Νομίζεις ότι έχουν μείνει μόνιμοι στην καθαριότητα;;;;"

(ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ. Χωρίς σκλάβους - συμβασιούχους καθαριότητα στο Σουλτανάτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Οι ρουσφετολόγοι Κουράσης και Συμεών "έφτιαξαν" όλους τους μόνιμους, τους μετέφεραν  σε άλλες - λιγότερο κοπιαστικές και βρώμικες υπηρεσίες, "άδειασαν" την υπηρεσία καθαριότητας και έτσι έκαναν και τα ρουσφέτια της αυτοεξυπηρέτησης διορίζοντας συμβασιούχους εκτός ΑΣΕΠ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ στο δημοτικό συμβούλιο τις "προσλήψεις" των σκλάβων, όταν ξέρει ότι αν δεν εγκριθούν θα μας φάνε τα ποντίκια;;;;)

Στα Βριλήσσια οι εργαζόμενοι έχουν αυτή την ώρα Γενική Συνέλευση στον χώρο του ΤΥΠΕΤ, ενώ στο αμαξοστάσιο του δήμου, στη ναυτική βάση είχαν μείνει μόνο λίγοι εργαζόμενοι περιφρούρησης οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας δεν έχουν σταματήσει - με απόφαση του ΔΣ των Εργαζομένων και μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης εξυπηρέτησαν κανονικά τους δημότες του διπλανού δήμου.
(και εκεί η κατάσταση στην καθαριότητα παρόμοια είναι). 

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου