Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΡΕ ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .... ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο δεν υπάρχει  θέμα έγκρισης της ανάθεσης επικαιροποίησης των μελετών για το δημαρχείο παρά το ότι αυτό είχε αποφασιστεί ότι θα γινόταν ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, από την σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων που έγινε το τέλος Αυγούστου.

Η επίσιμη εξήγηση για την αναβολή (ή μήπως "αναβολή";) του θέματος είναι η απουσία από την συνεδρίαση των συναδέλφων Θωμά και Λαδόπουλου που λείπουν εκτός Αθηνών και ζήτησαν να είναι εδώ όταν θα συζητηθεί το θέμα. ΛΟΓΙΚΟ.

Στο απογευματινό συμβούλιο υπάρχει όμως θέμα αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου.

Βέεεβαια!

Παίρνουμε λεφτά από τους δημότες, αυξάουμε τα έσοδα από τα τροφεία των παιδικών σταθμών και από παραχωρήσεις των αθλητικών χώρων (μεταξύ άλλων), δείχνουμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ "αύξηση" εσόιδων  από το ΠΑΡΑΝΟΜΟ κυλικείο = καφενείο στην ρεματιά .....

..... ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ (μεταξύ άλλων)  ΚΑΤΑ 20.000 ευρώ τα λεφτά που θα πάρει ο ΣΒΑΠ - αυτός ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ - κατά γενική ομολογία πολλών μελών του και πρώην μελών του - δήμων που έφυγαν , σεβόμενοι τα λεφτά των δημοτών τουςω- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Του ΣΒΑΠ  που το μόνο που κάνει είναι να διατηρεί δύο αμειβόμενες, ζεστές και αφράτες καρέκλες για επιδέξιους κώλους και μοιράζει λεφτά σε δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.

Και που πρόσφατα  ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ περίσσιο επιτίθεται  δια του νο 2 του,  και στην ΑΙΡΕΤΗ περιφέρεια, όπως διαβάσαμε σε χρηματοδοτούμενο ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΑΠ βεβαίως)

Ο Συμεών δίνει λεφτά στον Κουράση - πρόεδρο του ΣΒΑΠ - για να κάνει εκείνος κιι οι σύμβουλοί του, πολτική, εμφανίσεις, να αγοράζουν δημοσι΄9οτητα και να φτιάχνουν σχέσεις διαπλοκής με τα μέσα μαζικής εξημέρωσης - στα οποία μοιράζει τα λεφτά των δημοτών, όπως εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις. βλέποντας ΣΕ ΟΛΑ (πλην της ΠΛΑΤΕΙΑΣ βεβαίως) το banner του "αναπτυξιακού" συμδέσμου.

ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ του δίνει ο Συμεών του ..... "αντιπάλου του". Στα φρύδια του.
Σάμπως είναι δικά του;

ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ το νεοφιλελέ σύνθημα "ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ" μπαμπουίνο μου.

ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ!
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!

Να γιατί δεν μου αρέσουν πλέον τα συνθήματα και τα θέλων ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. 
- Να μειωθεί το δημόσιο, συμφωνείς ή διαφωνείς;
- ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, για γίνε συγκεκριμένος ..... πρέπει να είναι πλέον η απάντηση σε όλα αυτά τα ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΜΟΥ!
Αλλά ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΜΟΥ οι νεοδημοκράτες "ΑΡΙΣΤΟΙ" (των μαϊμουδοπτυχίων, με τις αγοραρσμένες από το μαγαζί της ΔΑΠ  εργασίες στα ΑΕΙ "άριστοι" επιστήμονες, αδιάβαστοι με τα λεφτά του μπαμπά) όταν μιλάνε για "μείωση" του δημοσίου, αναφέρονται εκεί όπου στις καρέκλες δεν κάθονται ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΞΙΟΙ ΚΩΛΟΙ.

ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ και ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ!

Με τα λεφτά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ που τα δίνουν φειδωλώς πλέον, στους ΑΡΙΣΤΟΥΣ του κώλου  κάτι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του κώλου για να τα μοιράζουν στα  "καλά παιδιά" της εξημέρωσής σου. 

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου