Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Νίκος Καραβαζάκης: Λογοκρισία από το facebook



Από το Νίκο Καραβαζάκη - τον γνωστό συμblogger με το ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - λαβαμε το παρακάτω μήνυμα το οποίο δημοσιεύουμε γιατί η ΠΛΑΤΕΙΑ - άσχετα με τις συμφωνίες ή διαφωνίες με απόψεις αλλά και το ότι όταν εμείς διωκόμαστε οι άλλοι σιωπούν - ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗΣ.

Αναλαμβάνουμε λοιπόν το ρίσκο να μας "κόψει" και εμάς το facebook για να υπερασπιστούμε ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.


Το μήνυμα του Νίκου Καραβαζάκη:

Το παρακάτω σημερινό (χθεσινό) άρθρο μου στο f/b μπλόκαρε σήμερα η διαχείριση του f/b στις 09.26
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Νίκος Καραβαζάκης

Καλημέρα χειμωνιάτικη αγαπημένη φωτεινή Ελλάδα μας! Κανείς δε τολμά να αγγίξει την Μακεδονία μας! Οι Σκοπιανοί ή θα παραδοθούν ή θα διαλυθούν. Όλοι μαζί στο Σύνταγμα 4/2/2018, όπως έγινε και το 2011. Ο κύβος ερρίφθη. Πρωτοβουλία νομικών μπορεί να απαιτήσει την διασφάλιση της τάξης περιμετρικά του Συλλαλητηρίου, από το ΠΡΟ-ΠΟ Τόσκας και ΓΑΔΑ και ΥΠΕΣ με ένδικα μέσα για την προστασία του δικαιώματος ελευθερίας συναθροίζεσθαι των πολιτών, της ζωής και της περιουσίας τους. Επί...σης την υποχρεωτική τηλεοπτική κάλυψη από την δημόσια τηλεόραση, πάλι ενδίκως. Οι "διοργανωτές" συνέβαλαν με τον προσδιορισμό της 4ης Φεβρουαρίου, αρκεί. Ομιλητές άλλοι δε χρειάζονται της Θεσσαλονίκης τα είπαν όλα. 4/2/18 ΜΙΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, όπως μιλήσαμε και στην Θεσσαλονίκη. Πολλές πατριωτικές ομάδες μπορούν με δημόσιες ανακοινώσεις τους να ορίσουν σημεία συγκεντρώσεών τους ώστε να ελέγχεται και η τάξη εσωτερικά και στις παρυφές του Συλλαλητηρίου, όπως το 2011. Οι μακεδονικοί πολιτιστικοί σύλλογοι μπορούν να οργανώσουν μαζική μετακίνηση Μακεδόνων με λεωφορεία. Κρατική και παρακρατική άσκηση βίας δε θα αποτολμηθεί σε μια μαζικότατη ΕΙΡΗΝΙΚΗ παλλαϊκή πατριωτική εκδήλωση, νομιμοποιημένη από το ελληνικό έθνος, τον ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ χαρακτήρα της και την παρουσία πλήθους δημοσίων θεσμικών προσώπων. Η απελευθέρωσή μας απαιτεί την συμμετοχική υπευθυνότητα όλων των αληθινών πατριωτών. ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ! Σιγά σιγά να φέρουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ!Δείτε περισσότερα

Αρχή φόρμας
Μπλοκάρισμα περιεχομένου και ενεργειών από το Facebook
Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να διατηρούμε το Facebook ασφαλές, μπλοκάρουμε ενίοτε ορισμένο περιεχόμενο και ορισμένες ενέργειες. Αν πιστεύετε ότι έχουμε κάνει λάθος, ενημερώστε μας. Αν και δεν είμαστε σε θέση να εξετάζουμε μεμονωμένες αναφορές, τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τους τρόπους με τους οποίους διατηρούμε το Facebook ασφαλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου