Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σ.ΚΕ.Π.Ι.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
210 6860730, 210 6860740
http://www.halandri.gr/
email: press@halandri.gr

Χαλάνδρι 11 Αυγούστου 2010

Ο δήμος Χαλανδρίου στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ακολουθεί και διαισθανόμενος ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, στην προσπάθεια του να διασφαλίσει με κάθε δυνατό μέσον αυτό το αγαθό στους πολίτες του Χαλανδρίου, δημιούργησε τα Δημοτικά Ιατρεία.

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων του Χαλανδρίου σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τις δυνατότητες, αλλά και τους προληπτικούς ελέγχους, τόσο στον γυναικείο, όσο και στον ανδρικό πληθυσμό, ο Δήμος Χαλανδρίου εξέδωσε μαζί με το Συμβουλευτικό κέντρο Προληπτικής Ιατρικής, τον απαραίτητο οδηγό. Σε αυτόν ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί κάθε λεπτομέρεια.

Παράλληλα το Σ.ΚΕ.Π.Ι., με την ευκαιρία των θερινών διακοπών, αισθανόμενο την ανάγκη να εκπαιδεύσει μικρούς και μεγάλους στις βασικές πρακτικές γνώσεις πάνω στις πρώτες βοήθειες οι οποίες σε μια δύσκολή στιγμή μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός συνανθρώπου μας εξέδωσε ένα πρακτικό εγχειρίδιο τσέπης.

Και τα δύο έντυπα μοιράστηκαν στα κεντρικά σημεία της πόλης καθώς και στα σημεία εισόδου-εξόδου της Αττικής οδού στη Λεωφόρο Πεντέλης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου