Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ : Εχθές συνεδρίασε η επιτροπή χρισμάτων.

Συνεδρίαση της επιτροπής χρισμάτων έγινε εχθές στην Ιπποκράτους. Στόχος να καταλήξουν στους 37 τελευταίους δήμους (κατά Θανάση Τσούρα) που θα δοθεί χρίσμα, ενώ σε 120 δήμους η Ιπποκράτους θα μείνει αμέτοχη. Η πληροφορίες από την συνεδρίαση για το Χαλάνδρι είναι αντιφατικές.
Από το επιτελείο του κου Ανδρεόπουλου (Κική Γκότση, Τάκης Μιχαηλίδης, Μπάμπης Παπαϊωάννου και Σταμάτης Πετρόπουλος) διαρρέεται ότι εντός της ημέρας η Ιπποκράτους θα ανακοινώσει χρίσμα στον Στάθη αφού ασκήθηκαν από τοπικούς βουλευτές ισχυρές πιέσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι διαρροές από τον τοπικό μηχανισμό περί δημοσκόπησης που έγινε – τάχα - ιδιωτικά και όχι από το ΠΑΣΟΚ και άρα δεν το δεσμεύει, κάτι που δεν είναι παρά σχέδιο παραπληροφόρησης της τοπικής κοινής γνώμης.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι διαρροές από στελέχη της παράταξης του κου Κουράση, που με κάθε τρόπο επιμένουν ότι οι δικές τους πληροφορίες μιλούν για ΧΡΙΣΜΑ – ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ στον κο Ανδρεόπουλο.

Πάντως στην Ιπποκράτους, σύμφωνα με ασφαλής μας πληροφορίες, έχει διαμορφωθεί ισχυρό μπλοκ στελεχών που ακουμπά ακόμα και στα πολύ ψηλά κυβερνητικά κλιμάκια που καταθέτει την άποψη ότι στο Χαλάνδρι δεν πρέπει να δοθεί χρίσμα. Σε επικοινωνία με κάποιους εξ αυτών εχθές μας κατέθεσαν την εκτίμηση ότι ούτε σήμερα θα βγει καπνός.

Στην πλευρά του «κοινωνικού» ΠΑΣΟΚ : Ο Νίκος Πανταζής ετοιμάζει με γρήγορους ρυθμούς το εκλογικό του κέντρο στην συμβολή των οδών Χαϊμαντά και Αριστοφάνους έχοντας δικαιολογημένα προσωπικά παράπονα με την Ιπποκράτους και ετοιμάζεται να μπει στην μάχη ενώ ο Κώστας Παττακός διαμορφώνει μεθοδικά, ψύχραιμα και υπομονετικά την παρέμβασή του στα βαλτωμένα τοπικά δρώμενα.

Και μία δική μας πρόβλεψη : ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου