Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΕ ΛΙΓΟ 20000 ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ!

3 σχόλια:

  1. Σου αρέσει ή όχι είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Αναγνώστης σου. Δεν υπάρχει άλλος. χαχαχαχαχα. Αποδεικνύεται από τα στοιχεία. Μόνο εγώ γράφω και εσύ απαντάς. Έτσι είναι αράπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο προσβάλλεις τους υπόλοιπους αναγνώστες του blog αγνοώντας τους, αλλά κλείνοντας μας δείχνεις και τα ρατσιστικά σου εχέγγυα...κι εις ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι δίκαιος ακόμα και με τον αρχιμακάκα που μας βρίζει όλους. Το στιχάκι "φιδάκια, αράπη μου" είναι του Πανούση και το χρησιμοποίησα πρώτος εγώ απαντώντας σε σχόλιο του "ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ" με προφανή "ρατσιστική" διάθεση απέναντί του και οφείλω να είμαι ειλικρινής: Τον θεωρώ είδος πολίτη που θα έπρεπε να εκλείψει. Στους χαφιέδες και τους προβοκάτορες είμαι ρατσιστής. Ο κουκουλοφόρος που κρίνει και συκοφαντεί όλους τους άλλους είναι κατά την γνώμη μας ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ χειρότερος από τον κουκουλοφόρο που σπάει κανένα ΑΤΜ.
    Άρα φίλε αναγνώστη χρέωσε τον ρατσισμό σε μένα. ΜΑΚΑΚΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή