Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;;; ΑΦΙΣΑ ΠΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ;;;

4 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΦΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΣΤΑΘΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ ? ΤΟΤΕ Η ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ - ΦΙΛΙΚΗ ΠΕΡΑΙΩΣΗ - ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 2011 είναι χρονιά σκανδάλων για τη ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Να δείτε οτι η μαμά του υποψηφιου δημάρχου και τουλάχιστον αλλες 3 εφοριακοί εμπλέκονται στο σκάνδαλο της ΑΤΕ ΚΑΡΠΑΘΟΥ με το ξέπλυμα εμβασμάτων απο Ιταλία, που διερευνάται απο την Εισαγγελία Ρόδου.
    Ηδη για την ΔΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Διαβάστε εδώ http://www.rodiaki.gr/article.php?id=61933&catid=1&subcatid=9
    Τις επόμενες ημέρες θα ακούσετε για Δημόσια Υπηρεσία στην Αταλάντη, μετά έχει σειρά το Χαλάνδρι.
    Τι περιμένατε ο μικρός μόλις βγήκε απο το αυγό του αντί να δουλεύει για να ζήσει να ασχολείται με τα δημοτικά ? Τόση περιουσία έχει η μαμά ?
    Παρεπιπτόντως η μαμά είναι φίλη της Λούκας Κατσέλη και πολλών άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα διαγράψω το σχόλιο με το κοσμητικό "μαλάκω". Λυπάμαι αλλά είπαμε ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ πείτε ό,τι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή