Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Χαλάνδρι για τους Πολίτες” για την αφισοκόλληση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου

 Ο Συνδυασμός μας, αλλά και εγώ προσωπικά ως Υποψήφιος Δήμαρχος, πιστεύουμε ότι ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και στην οδική ασφάλεια είναι υπέρτατο κοινωνικό αγαθό που ξεπερνά την όποια αξία διαφημιστικής προβολής των υποψηφίων Δημάρχων, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Για αυτό, πάρα την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Χαλανδρίου, να διατεθούν χώροι υπαίθριας διαφήμισης και στην Δημοτική μας Παράταξη, εμείς δεν δεχτήκαμε να κάνουμε χρήση του δικαιώματος μας, γιατί πιστεύουμε, ότι οι υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες έχουν αρνητικές επιπτώσεις στους οδηγούς και στην οδική ασφάλεια.

Ο Συνδυασμός “Χαλάνδρι για τους Πολίτες” και εγώ προσωπικά δείχνουμε έμπρακτα ότι η δική μας προσπάθεια είναι διαφορετική, ότι οραματιζόμαστε ένα Χαλάνδρι διαφορετικό, ένα Χαλάνδρι που σέβεται τους Πολίτες, ένα Χαλάνδρι για τους Πολίτες. Προσπαθούμε λοιπόν, στο μέτρο που μας αναλογεί να συμβάλλουμε επίσης, όσο μπορούμε περισσότερο, στην προστασία και του περιβάλλοντος και της αισθητικής του Χαλανδρίου.

Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι θα κάνουν το ίδιο και δεν θα απαντήσουν στα προβλήματα της πόλης με την ρύπανση από την αφισοκόλληση.

για το “Χαλάνδρι για τους Πολίτες”


Κώστας Παττακός
Υπ. Δήμαρχος Χαλανδρίου
Χαλάνδρι για τους Πολίτες

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ;;;

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΓΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mου αρέσει που σχολιάζεις όλα τα Δελτία τύπου του συνδιασμου του κου Παττακου. Δίχνει τον πανικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάμαι και εγώ ο μοναδικός αναγνώστης σου. Καλά ο άλλος από πάνω ποιος ήταν; Βρέθηκε και δεύτερος αναγνώστης; Πάντως ενώ είναι καλό και δίκαιο το Blog σου δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε γράφουν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι αυτη η ανακοινωση ειναι στο ιδιο πνευμα με το γεγονος οτι ολοι οι δημαρχοι θυμουνται να κανουν εργα λιγο πριν τις εκλογες.δε μασαμε.ξυπνησαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή