Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Επίσχεση εργασίας στην ΔΕΠΑΧ για τα αυτονόητα; την καταβολή των δεδουλευμένων!.

Χαλάνδρι, 1 Νοεμβρίου 2010


ΠΡΟΣ: α. Πρόεδρο ΔΕΠΑΧ

β. Δ.Σ. ΔΕΠΑΧ
Κοινοποίηση: κ. Δήμαρχο Χαλανδρίου Γρηγόρη Επαμ. Ζαφειρόπουλο.

Θέμα: Πληρωμή δεδουλευμένων Εργαζόμενων στη ΔΕΠΑΧ


Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τη δεινή θέση στην οποία έχουμε περιέλθει καθώς παραμένουμε απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο 2010. Παρ’ όλα αυτά και σε απόδειξη του επαγγελματισμού και της αγάπης μας προς την ΔΕΠΑΧ, έχουμε έως τώρα σταθεί συνεπείς στις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Δημοτικής Επιχείρησης.

Έπειτα από συνάντηση που είχαμε για το ως άνω θέμα με την Πρόεδρο κ. Κατερίνα Ζαγοραίου, η οποία παρέλαβε τα χρέη της Επιχείρησης προς εμάς, εκείνη αρνήθηκε να εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές (έως το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους) αλλά μας διαβεβαίωσε ότι θα αρχίσουν οι πληρωμές των δεδουλευμένων του Οκτωβρίου του 2010. Παρόλο που οι μαθητές είναι συνεπείς στις πληρωμές των διδάκτρων τους και ως εκ τούτου υπάρχουν εισροές στην Επιχείρηση εμείς δεν έχουμε λάβει ούτε τις προηγούμενες αλλά ούτε και τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Δεδομένου ότι για αρκετούς από εμάς η απασχόληση στην Επιχείρηση αποτελεί μοναδικό πόρο διαβίωσης καθώς και της εξαιρετικά δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που έχει προκύψει μετά το ξέσπασμα της οικονομικής Κρίσης, σας ενημερώνουμε ότι προβαίνουμε σε επίσχεση εργασίας καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας από σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου. Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων μας.

Οι Εργαζόμενοι της ΔΕΠΑΧ

ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΛΗΤΩ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΒΙΔΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΡΔΑΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΛΑΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΛΙΟΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΣΟΥΡΗ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ
ΜΠΕΛΕΣΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕΤΡΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου