Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ENA EMAIL ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Το Σάββατο 30-10-2010, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Λαδόπουλος, την ώρα που έπινα τον καφέ μου σε κεντρική καφετέρια της πλατείας, συνοδευόμενος από επιτελείο καλλίγραμμων κυριών, μοίραζε πολυτελές 32σέλιδο φυλλάδιο του δημοτικού ιατρείου Χαλανδρίου, μαζί με το προσωπικό του διαφημιστικό προεκλογικό φυλλάδιο. Η ενέργεια αυτή, μια βδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές, με δυσαρέστησε ιδιαίτερα, και του το επισήμανα σχολιάζοντας ότι η ενέργεια αυτή, τύπου Μαυρογιαλούρου, είναι βγαλμένη από άλλες εποχές.


Δεν θα έγραφα την επιστολή αυτή αν σήμερα, 2-11-2010, δεν έβρισκα στο σπίτι μου, στο κουτί της αλληλογραφίας μου 4 τέτοια φυλλάδια, πάλι με την αφεντομουτσουνάρα του ίδιου γιατρού.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος έλεγχος για την διανομή αυτού του φυλλαδίου; Μήπως δεν το έχει πληρώσει ο καταχρεωμένος δήμος Χαλανδρίου (δηλαδή εγώ και οι συμπολίτες μου); Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο, αυτό θα έχει ενδιαφέρον να το ερευνήσουν κάποιοι νομικοί, αλλά ηθικό σίγουρα ΔΕΝ είναι.

Θα πρέπει οι πολίτες – ψηφοφόροι του Χαλανδρίου να καταδικάσουν αυτή την συμπεριφορά. Ελπίζω η επιστολή μου να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή.

Εάν δεν το κάνουν (που πολύ το φοβάμαι καθώς ΔΕΝ έχω και τόση εμπιστοσύνη στην κρίση του απλού, φανατισμένου, συμφεροντολόγου, μη ενημερωμένου συμπολίτη μου), είμαστε άξιοι της μοίρας μας.


Γιώργος Γεωργιάδης
Ενεργός πολίτης του Χαλανδρίου

1 σχόλιο:

  1. εδω η α΄λλη δουλευει στην εφορια του χαλανδριου κι εχει κανει το γραφειο της προεκλογικο κεντρο του γιου της.τι περιμενεις? αυτοι ειμαστε αλλα στο χερι μας ειναι να τους βαλουμε στη θεση τους ολους αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή