Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Χαλάνδρι 20/4/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου δέχθηκε την προσφορά του πρώην Δημάρχου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, τον οποίον και ευχαρίστησε, για την διανομή πέντε (5) αρνιών στους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου, καθώς και πενήντα (50) σοκολατένιων αυγών. Για την προσφορά του αυτή μας εμπιστεύθηκε την οργάνωση όλης της διαδικασίας.

Για την καλύτερη αντιμετώπιση της παραπάνω προσφοράς και την διεκπεραίωσή της στον ελάχιστο χρόνο που απομένει, επιλέξαμε την εξής διαδικασία:

Σε ότι αφορά στη διανομή των 5 αρνιών ο Σύλλογος διαμόρφωσε ένα ενιαίο ηλεκτρονικό αρχείο από ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Δήμου και των ΝΠΔΔ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, αορίστου, συμβασιούχοι). Με βάση αυτό το ενιαίο αρχείο προχωρήσαμε σε ηλεκτρονική κλήρωση την Μ. Τετάρτη 20/4/2011 και ώρα 12:40, στο γραφείο του Συλλόγου. Τα αποτελέσματα της οποίας είναι:

1. ΑΓΑΘΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2. ΑΥΓΕΡΟΥ ΚΑΙΤΗ
3. ΓΚΑΓΚΑΡΗ ΙΟΥΛΙΑ
4. ΚΙΜΠΙΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5. ΡΟΥΣΣΟΥ-ΚΑΛΟΥΒΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Σε ότι αφορά στη διανομή των 50 σοκολατένιων αυγών επιλέξαμε (και λόγω του περιορισμένου αριθμού) να μοιράσουμε τρία (3) σε κάθε απορριμματοφόρο του Δήμου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος

Αλέκος Βαρβέρης                                              Ο Γραμματέας

                                                                        Γιώργος Ανδρεδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *