Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

Σας διαβεβαώνουμε ότι δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ να κάνουμε τους ντετέκτιβ ούτε τους πράκτορες. Όμως αυτή η κατάσταση της ΑΔΙΚΙΑΣ, της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, του ΨΕΜΑΤΟΣ, της αχαλίνωτης ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και των συνεχών απόπειρων να πληγεί είτε η εργασία μας, είτε η αξιοπιστία μας - η οποία δυστυχώς για τους ενορχηστρωτές αυτής την εκτροματικής κατάστασης που έχει πλέον καταλάβει όλο το Χαλάνδρι, δεν πλήττεται γατί εσείς κάθε μέρα και περισσότερο επιβεβαιώνετε με τις επισκέψεις σας ότι ΞΕΡΕΤΕ ποιοι λένε αλήθεια - δεν μπορεί να μένει άλλο αναπάντητη.
Η χθεσινή μας "ανακάλυψη" όπου η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ΦΛΥΑ είχε παραποιηθεί με βάναυσο και απροκάλυπτο τρόπο - όχι σε 1 αλλά σε 3 σημεία (ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ) δείχνει ότι δυστυχώς για τη λειτουργία των θεσμών στην πόλη μας δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Όλο και περισσότερο επικρατεί η κουτοπονηριά και η απόπειρα εξαπάτησης.
Πάρα πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την πολύχρονη σιωπή μας για σας παρουσιάζουν τα πράγματα μέσα από ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ φακούς και μάλιστα ΠΑΝΤΑ για λογαριασμό ανταγωνιστικών της επιχειρησής μας συμφερόντων. Αυτό ίσως θα ήταν θεμιτό αν γινόταν με ΝΟΜΙΜΟΥΣ και ΚΑΘΑΡΟΥΣ τρόπους. Όταν όμως κάποιοι εκμεταλλεύονται με τόσο ΑΤΣΑΛΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ τρόπο την εξουσία τους - παίζοντας μάλιστα και τους "εθελοντές" ενώ είναι ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να αμυνθούμε.
Και δεν θα τους κάνουμε την χάρη να χρησιμοποιήσουμε μόνο τη νομική οδό, όπως λένε ότι είναι το πολιτικά ορθό. Θα το κάνουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ όταν τα πράγματα γίνονται εξόφθαλμα - όπως εχθές - αλλά θα κάνουμε και αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο: ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ!
Και όσο σας τα λέμε, τόσο θα παρασύρονται σε λάθη σαν το χθεσινό. Και όσο παρασύρονται σε λάθη θα μπορούμε να ξεδιπλώνουμε το κουβάρι για να βγουν επιτέλους στο προσκήνιο από τις τρύπες από τις οποίες λειτουργούν τόσο καιρό και οι ενορχηστρωτές και τα ενεργούμενά τους.

Αλήθεια αν υποθέσουμε ότι εχθές δεν κάναμε την δουλειά του προέδρου και του γραμματέα του Δ.Σ. να ελέγξουμε και να βρούμε την ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ απόφαση του Δ.Σ. και γινόταν το εγκριτικό ΦΕΚ με αυτή και αναγκαζόμασταν μετά να προσφύγουμε ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΑΚΕΦΑΛΗ Η ΦΛΥΑ και ΤΙ ΖΗΜΙΑ θα προκαλείτο;;;; ΤΥΧΑΙΟ;;;;
Και τι λογική είναι αυτή που σου λέει η υπάλληλος ότι θα διορθωθεί η παραποίηση ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ - δηλαδή σε κάνα τρίμηνο και μέχρι τότε θα κωφεύουμε και θα λειτουργούμε με την ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ απόφαση;;; Η οποία θα κυκλοφορεί και θα δημιουργεί εντυπώσεις,
Και τι δείχνει το ότι αντί να πει η αρμόδα υπάλληλος και ευχαριστώ που της υποδείξαμε ΠΟΣΟ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ και της ζητήσαμε να ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ και να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ την παραποιημένη απόφαση μας είπε κι όλας "ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ" κάνοντας ΕΥΘΕΩΣ ΠΟΛΙΤΚΗ κάτι που από όσο γνωρίζουμε δεν περιλαμβάνεται στα υπηρεσιακά της καθήκοντα.
Αυτά είναι ΓΕΛΟΙΑ πράγματα που δείχνουν ότι μάλλον δεν πιέστηκε από κανένα να κάνει την παραποίηση. Την έκανε ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Αν δεν είναι έτσι οφείλει να υποδείξει ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΧΥΔΑΙΟ.

Και εδώ απευθυνόμαστε και στον Σύλλογο Εργαζομένων ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ότι η δουλειά τους  δεν περιλαμβάνει ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, δεν είναι αυτό το πνεύμα της υποχρέωσής τους να υλοποιούν εντολές της όποιας διοίκησης. ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ για να μην είναι συμμορία, που λέει και ο Αλέκος Βαρβέρης.

Θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου