Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ την Πέμπτη 5 ΜΑΙΟΥ 2011 για την εξασφάλιση της συνέχισης της ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ και ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Με την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων, (Αγρίνιο 26, 27 Μαρτίου 2011, σας καλούμε στην πανελλαδική κινητοποίηση της Πέμπτης 5 Μαΐου 2011, με την οποία θέλουμε :

1. Να παρουσιάσουμε το έργο και το πλήθος των σχολείων της καλλιτεχνικής και μουσικής παιδείας καθώς και την σημαντική δυναμική τους και να διεκδικήσουμε την αδιατάρακτη συνέχειά τους !

2. Να απαιτήσουμε από το κράτος να αναλάβει την μετακίνηση-σίτιση των μαθητών, που είναι πρωταρχικής σημασίας θέμα για την ύπαρξη των σχολείων μας- και όχι οι δήμοι που λόγω Καλλικράτη και υπερχρέωσης θα βρεθούν σε αδυναμία στήριξης των σχολείων !

Στην Αθήνα το ραντεβού μαθητών - γονιών θα είναι στις 11.00 το πρωί στην έξοδο του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος, τα παιδιά θα εκφράσουν με μουσικές και δρώμενα την απαίτηση τους για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των σχολείων τους, ενώ ταυτόχρονα κοινές αντιπροσωπείες θα επισκεφθούν το υπουργείο Εσωτερικών και αργότερα το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι.

Ο στόχος της κινητοποίησης αυτής, είναι ζωτικής σημασίας για την συνέχιση ύπαρξης των σχολείων μας! Ο αγώνας μας είναι κοινός, η κινητοποίησή μας αναγκαία, η ενεργοποίηση του καθένα μας απαραίτητη ο ρόλος όλων μας καθοριστικός!!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ email: goneiskallitexnikou@gmail.com

ΑΝΑΦΗΣ & ΚΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ τηλ. 2106616 130 (kallitexnikosxoleio.blogspot.com)

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου