Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ......

Μετά τις χθεσινές καταγγελίες μας κλήθηκε σε απολογία ο δημοτικός αστυνομικός.
Και μετά ξέρετε τι έγινε;;;;

Μόλις σχόλασε ΓΥΡΙΣΕ στο σπίτι του συνδημότη μας και φώναζε από έξω, απειλούσε και έβριζε.

ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΥΣ.

Η απόπειρα συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού είχε ήδη αρχίσει. Η μέθοδος γνωστή :
- τι φταίει το παιδί, την δουλειά του έκανε
- οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι ανεκπαίδευτοι
- τώρα τι φωνάζετε, θα την πληρώσει ο εργαζόμενος

και τα γνωστά λαϊκά.

Λοιπόν επειδή αυτή τη φορά δεν θα περάσει έτσι ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ:

1. Για τις υπηρεσίες, τι επιλογές τους και τις πράξεις τους υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Πολιτικά υπεύθυνοι που ΙΕΡΑΡΧΟΥΝ πού θα αξιοποιούν τις υπηρεσίες.

Η δημοτική αστυνομία ασχολείται με το στενό περιβάλλουν μας - επαγγελματικό και τώρα και οικογενειακό - 3 φορές το μήνα - τα έχουμε αναδείξει πλέον - για ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

Με το νόμο των πιθανοτήτων αυτό είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ, σε μια πόλη 100.000 κατοίκων, με δεκάδες θέματα, μια πόλη όπου δεν υπάρχει πεζοδρόμιο αφού είναι κατειλημμένα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, οι πεζόδρομοι έχουν γίνει μπάχαλο, παράνομο εμπόριο υπάρχει γύρω - γύρω κ.λ.π. Αυτό σημαίνει ότι η απόπειρα να μεταφέρεται η ευθύνη - μόλις στραβώσει το σχέδιο - στο όργανο που εκτέλεσε την εντολή ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ αλλά τις μετατοπίζει στους εργαζόμενους.

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ αυτής της ΑΝΑΝΔΡΗΣ, ΧΥΔΑΙΑΣ πρακτικής ζήσαμε με την αμφισβήτηση της υπογραφής ΒΑΣΙΟΥ στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων και την πρόκληση ΕΔΕ. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;)
Και βέβαια αυτή η ΧΥΔΑΙΑ πρακτική συνεχίζεται από ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ που πρώτα δίνουν εντολές στις υπηρεσίες και μετά τραβάνε την ουρίτσα τους απέξω.

2. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι εργαζόμενοι που αναλαμβάνουν τον ρόλο του ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ την εκτέλεση τέτοιων ανήθικων πρακτικών.
Διότι η φράση του μπατσάκου "σε ξέρουμε, δημιουργείς προβλήματα στον δήμο" ή το "μη καλέσω την αστυνομία και πας 1 χρόνο φυλακή" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, δείχνουν ΔΑΣΚΑΛΕΜΑ, και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Υπηρεσιακά όφειλε να εξηγούσε στον πολίτη την "παράβαση που είχε κάνει" (ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ) και να του έκοβε την κλήση (ΕΦΟΣΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).

3. Οι δημότες όταν ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ή ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ έχουν δικαίωμα να κάνουν καταγγελίες. Και δεν είναι δυνατόν να εκβιάζονται οι ΔΗΜΟΤΕΣ να μην κάνουν καταγγελίες, με επίκληση την ευαισθησία ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  απέναντι στους εργαζόμενους ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - οι αποδιοπομπαίοι τράγοι τους.

4. Αν τιμωρηθεί το μπατσάκι χωρίς να απολογηθούν οι πολιτικά υπεύθυνοι, δεν θα φταίει η καταγγελία, ούτε ο δημότης. ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, που αντί να απολογηθούν εκείνοι που δίνουν τις εντολές, αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ότι ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ των ΔΗΜΟΤΩΝ και όχι διώκτες τους, πολύ δεν περισσότερο ΤΙΜΩΡΟΙ των μη αρεστών στο καθεστώς του ΠΙΛΑΦΙΟΥ.

Αν η επιλογή είναι ΔΙΩΞΗ του εργαζόμενου αντί ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ στον ΠΟΛΙΤΗ, αυτή την επιλογή ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου