Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΒΑΣΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ BLOG!

Ξέρω ότι αυτό που κάνουμε ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!

Ξέρω ότι κάθε τέτοια εποχή δίνεται μάχη στο Χαλάνδρι να αδειάσουν τα πεζοδρόμια από κλαδιά και ογκώδη. (Φέτος βέβαια φτάσαμε ΙΟΥΛΙΟ και αυτό δείχνει περαιτέρω ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ).

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ επέλεξα εγώ τέτοιου είδους ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΜΕΤΩΠΙΚΗ αντιπαράθεση.

Ξέρουν όμως ότι άμα σηκώσω το γάντι ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Και αν δεν το ξέρουν οι φρέσκοι εξουσιαστές της πόλης ας ρωτήσουν τους παλαιότερους των συναδέλφων τους να τους εξηγήσουν ότι τα έβαλαν ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΑΚΑ.

ΤΑ 'ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ΄ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA!

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι γνωρίζω - μάλλον καλύτερα από τους βάσιους - τις αντικειμενικές αδυναμίες των υπηρεσιών, την έλλειψη μέσων και χρημάτων και ξέρω τι θα πει ΜΑΧΗ με τα προβλήματα της καθημερινότητας και μέσα από τον δήμο και έξω στην πιάτσα.

Και γνωρίζω την μάχη που δίνουν εργαζόμενοι για να μην υπάρχουν αυτά που θα δείτε από το φωτορεπορτάζ, οι οποίοι ίσως νιώσουν αδικημένοι, αλλά δεν είναι αυτοί ο στόχος.

Άλλωστε είναι ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ότι τον δήμο τον ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

Δεν πρόκειται  να ανεχθώ την ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΜΠΑΘΗ "ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ, εκεί που υπάρχουν δημότες που διατηρούν το δικαίωμά τους ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.

Η κατ' επιλογήν εξάντληση των ορίων του κανονισμού καθαριότητας στους "γλωσσάδες συνδημότες μας" (βλ. Πάτημα, Λ. Ορέων κλπ) δεν θα περάσει.

Και αυτοί που το επιλέγουν θα έχουν να κάνουν ΜΑΖΙ ΜΟΥ, όσο και αν αυτό ακούγεται αμετροεπές.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ -ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΕΣΑΜΕ.

Αυτό ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και τα θέματά της τα αξιολογεί η δικαιοσύνη. Και θα δούμε τις αποφάσεις της και τότε θα μιλήσω. Διότι ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ.

Και να ξέρουν τα ανδρείκελα ότι ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. Αυτό ξεκίνησε!

Ο ΚΡΥΣΤΆΛΛΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΒΙΟΣ ΜΟΥ - 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ -  είναι το όπλο για να προκαλώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, από εδώ και πέρα τους ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ σε ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Έχουν άντερα;;;

Για σήμερα λοιπόν συνεχίζουμε με ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ με μερικά παραδείγματα για την κατάσταση που επικρατεί στα ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ (μια και μιλάμε για ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ) της πόλης:
ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ
ΑΝΩ ΝΕΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
ΑΝΩ ΝΕΟ - ΖΗΝΩΝΟΣ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΠ. ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΕΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ (σε θαλασσί χωράφια!)


Αυτά για σήμερα. Με τέτοια κατάσταση στα πεζοδρόμια, σας θυμίζω ότι σε ΑΥΤΟ το πεζοδρόμιο βάλανε πρόστιμο για ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ!

Υλικά με τα οποία ο συνδημότης μας συντήρησε ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, που το βλεέπετε ότι είναι καινούργιο, μχωρίς σπασμένες πλάκες, επίπεδο, προσβάσιμο. ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου