Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΜΕ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ!

http://www.streetpress.gr/viewarticle2.asp?a=3319

ΑΠΟ ΤΟ STREETPRESS Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

(δεν λέμε ΠΑΡΑΣΚΕΥΟ - Σαββατοκύριακου διότι δουλεύουμε πενθήμερο. Το Σ-Κ κάνουμε την πλάκα μας μόνο με σοβαρά θέματα).


Λεφτά υπάρχουν! 25.000 ευρώ για διαφημιστικό σποτ για τη διάσωση του αγριόγιδου!

Λεφτά υπάρχουν! 25.000 ευρώ για διαφημιστικό σποτ για τη διάσωση του αγριόγιδου!

Το ποσό των 24.600 ευρώ θα δαπανήσει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς για τη δημιουργία 3 διαφημιστικών σποτ για την διάσωση του αγριόγιδου και τη βιοποικιλότητα!
Την ίδια στιγμή ανά μία εβδομάδα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών ανακοινώνουν το ένα μετρό μετά το άλλο και την μία αύξηση ή επιβολή νέου φόρου μετά την άλλη, με τους πολίτες να μην αντέχουν πλέον να πληρώνουν κάθε τρεις και λίγο και ένα νέο χαράτσι!
Την ίδια στιγμή που οι μαθητές στα σχολεία δεν έχουν βιβλία και κάνουν μάθημα από φωτοτυπίες, την ίδια στιγμή που χιλιάδες νέοι τελειώνοντας τις σπουδές τους καταλήγουν στην ανεργία, την ίδια στιγμή δίνονται σχεδόν 25.000 ευρώ για τη δημιουργία διαφημιστικών σποτ για την διάσωση του αγριόγιδου.
Εμάς ποιος θα μας σώσει;
Βεβαίως και το θέμα της διάσωσης των σπάνιων ζώων στη χώρα μας και της βιοποικιλότητας γενικότερα είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί, ωστόσο η διάθεση ενός τέτοιου ποσού για τη δημιουργία των σποτ αυτή την περίοδο προκαλεί το κοινό αίσθημα.
Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση υποβολής προσφορών και την προκήρυξη από την Γ.Γ. Νέας Γενιάς για τη δημιουργία των σποτ κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου