Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ"!

Αυτή η ανακοίνωση αναρτήθηκε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο νομικό πρόσωπο κο Γερολυμάτο, εχθές σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων που τελικά επέβαλαν στην διοίκηση να κάνει πίσω, να την ανακαλέσει και να δώσει εντολή στο προσωπικό να .... μαγειρέψει.

Εχθές το βράδυ, στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Γιάννης Λαδόπουλος ανακοίνωσε, σε τόνο πανηγυρικό ότι "... παρά τις αντιπολιτευτικές καταγγελίες Γερολυμάτου (!!!) εχθές τα παιδιά ΕΦΑΓΑΝ και μάλιστα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ".

 (Ναι, αυτό θεωρείται μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ανακοινώνεται πλέον στο δημοτικό συμβούλιο.)

Πάντως η διοίκηση του δήμου φαίνεται ότι δεν έχει υπαναχωρήσει στην απόφασή της να αναθέσει σε CATERING την τροφοδοσία των παιδικών σταθμών. Διότι για να πληρωθούν οι ταλαίπωροι προμηθευτές τροφίμων - επαγγελματίες της πόλης - λεφτά δεν υπάρχουν.

Για το catering ΛΕΦΤΑ υπάρχουν.

(ΣΣ : Eίναι κουτσομπολιό αυτό που θα σας γράψουμε τώρα αλλά αναδεικνύει ακριβώς την αντίληψη και την λειτουργία  της διοίκηση Κουράση:
Μου έλεγε λοιπόν φίλη, ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΤΡΙΑ της κατάστασης στους παιδικούς σταθμούς ότι το Νομικό Πρόσωπο οφείλει ένα πολύ μεγάλο ποσο σε γνωστό Χαλανδραίο κρεοπώλη.
Πήγαν να πάρουν κοτόπουλα - τα οποία όπως μας είπαν χρεώνονταν 2,5 ευρώ το κιλό από τον συμπολίτη μας έμπορο - και εκείνος ζήτησε κάποια χρήματα από τα οφειλόμενα για να εκτελέσει την παραγγελία.
Αυτό βέβαια θεωρήθηκε "εκβιασμός" από τους εξουσιομανείς διοικητές του δήμου οι οποίοι αποφάσισαν να αγοράσουν τα κοτόπουλα από μεγάλη αλυσίδα Super Market, με μετρητά βέβαια και με 4 ευρώ το κιλό!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου