Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

"Πόσο κόστισε το... «δωρεάν» του Ασεμπίγιο" Θυμόμαστε όλοι ότι στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΓΑΠ, τόνιζαν με κάθε ευκαιρία ότι ο διάσημος ισπανός... υπάλληλος της πολεoδομίας Χοσέ Ασεμπίγιο, θα προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα δωρεάν. Θα έκανε τη μελέτη για το Ελληνικό αμισθί ω σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου.Όμως στη Βουλή στις 7.12 ο Γ. Παπακωνσταντίνου κατέρριψε το μύθο τονίζοντας ότι ο κ. Χ. Ασεμπίγιο πληρώθηκε για τη μελέτη που έκανε με το ποσό των €180.000, και μάλιστα έχει εξοφληθεί.
Δεν είναι κακό να πληρωθεί για τη δουλειά του, η οποία πάντως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την αξιοποίηση του Ελληνικού. Όμως, προς τι οι δεσμεύσεις ότι δε θα πάρει χρήματα και θα δουλέψει «για την Ελλάδα ρε γαμώτο;»


ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Νέο κόλπο το "δωρεάν". Το είδαμε και στο Χαλανδριστάν. Με το ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ και τις δωρεάν εκδηλώσεις, που τώρα έρχεται ο λογαριασμός. ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ - ΑΛΛΑ ΜΕΓΕΘΗ.

http://energoisosialistes.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Για να μαθαίνετε τα 180.000 ευρά είναι για τα αναλώσιμα (χαρτιά μολύβια κ.λ.π. απαραίτητα για τις μελέτες).
    Δεν φτάνει που κάποιοι δίνουν την ψυχή τους για να σώσουν τη χώρα αμισθί τους κρίνετε κι από πάνω.
    Σιγά μην ερχόταν ο Ασεμπίγιο με 180.000 ψωροευρώ γατάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *