Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Ημέρες Αγάπης» από το Δήμο Χαλανδρίου

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




                 «Ημέρες  Αγάπης» από το Δήμο Χαλανδρίου

                          

O Δήμος μας συμμεριζόμενος τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες έχει περιέλθει η χώρα, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν την αφύπνιση της κοινωνικής μας ευαισθησίας.



Ανέλαβε ήδη μια σειρά πρωτοβουλιών, που εντάσσονται στο πλαίσιο του βασικού του στόχου, ο οποίος αφορά  στη δημιουργία ενός Δημοτικού Δικτύου Κοινωνικής  Αλληλεγγύης. Σκοπός του,  η  αμέριστη υποστήριξη εκείνων των συνδημοτών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση και στερούνται ακόμα και τη βασικότατη ανάγκη του ανθρώπου, όπως είναι η τροφή.



Συνεργάζεται πλέον με ορισμένα καταστήματα εστίασης της πόλης μας, τα οποία ανταποκρίθηκαν  θετικά στην έκκλησή του και έχουν εξασφαλισθεί περί τις  50 μερίδες έτοιμου φαγητού, σε καθημερινή βάση. Ελπίζοντας πως η ανταπόκριση αυτή θα διευρυνθεί, για την κάλυψη περισσοτέρων αναγκών.



Ιδιαίτερα για τις ημέρες του Πάσχα, ενισχύοντας το καλάθι του φτωχού, έχει ήδη επικοινωνήσει με μια σειρά εταιρειών, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν την Μεγάλη Εβδομάδα από  την Κοινωνική Υπηρεσία.




Αυτές  οι πρωτοβουλίες και όσες πρόκειται να ακολουθήσουν, αποβλέπουν αποκλειστικά στην προστασία του δικαιώματος κάθε κατοίκου της πόλης μας, που δοκιμάζονται οι αντοχές του, να ζει με αξιοπρέπεια και να απολαμβάνει την ασφάλεια που του προσφέρει η κάλυψη των στοιχειωδών  βασικών του αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου