Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

2108032349-6944433097





θέμα: Πεύκο Πολίτη. Η αλήθεια είναι μοναδική και δεν αλλάζει



Η παράταξη του Νίκου Πανταζή πρωτοστατεί στην ένταξη όχι μόνο του Πεύκο Πολίτη αλλά και των (250) μέτρων στο Νεκροταφείο. Αυτό ενοχλεί κάποιους που θέλουν να μονοπωλούν τους αγώνες. Εμείς αναγνωρίζουμε τους αγώνες τους καιρός να αποδεχτούν και αυτοί την δυναμική του συνδυασμού μας.

 Η αλήθεια είναι μοναδική και δεν αλλάζει .

Στις 27 Οκτωβρίου 2011 συνήλθε η οικονομική επιτροπή τους Δήμου με θέμα:  Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού αξιολόγησης των φακέλων τεχνικής προσφοράς της μελέτης «Ολοκλήρωση πολεοδομικής μελέτης και πράξη εφαρμογής των περιοχών ζώνης  Δουκίσσης Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη –
Έθνος του Δήμου Χαλανδρίου

και επέλεξε τον κ.Ι ωνά ως μελετητή που για καλή μας τύχη ήταν και ο προηγούμενος μελετητής γεγονός που επιταχύνει τον σχεδιασμό, αρκεί ο Δήμος να κινηθεί.

Από τότε η διοίκηση του Δήμου για πέντε μήνες(5) δεν έκανε καμία ενέργεια πάρα να ανακοινώσει τον περίφημο λαχανόκηπο.

Οι κάτοικοι έχοντας την κακή πείρα από την λειτουργία κήπων στο παρελθόν από τους οποίους απαλλάχτηκαν με δικαστικές αποφάσεις αντέδρασαν άμεσα.

Με αφορμή το αληθινό γεγονός του λαχανόκηπου που θα γινόταν σε οικόπεδο του Ιδρύματος Κουρτέση ,καλέσαμε τους κατοίκους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στο Συμβούλιο δεν βάλαμε εμείς θέμα λαχανόκηπου αλλά ένταξης της περιοχής και απαιτήσαμε την υπογραφή της σύμβασης με τον μελετητή που καθυστερεί αδικαιολόγητα. Δυστυχώς αντί η αντιπολίτευση να συμπαραταχθεί μαζί μας προσπάθησε να μειώσει την παρέμβαση μας

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το «Χαλάνδρι –Αναγέννηση Νίκος Πανταζής παίρνει πρωτοβουλίες.

 Ο Νίκος Πανταζής επικεφαλής της παράταξης θυμίζει ότι ήταν ο μόνος από την Διοίκηση του Πατακού που μειοψήφησε στο Ανοικτό Δημοτικό συμβούλιο στο Κέντρο Νεότητας για την ελευθέρα Πεντέλης των (80) μέτρων και γι'αυτό υπάρχουν τα πρακτικά.

Ο Νίκος Πανταζής επέμενε να κηρυχτεί έκπτωτος ο προηγούμενος μελετητής και να προκηρυχτεί ξανά η μελέτη της  ένταξης του Πεύκο Πολίτη και ήταν ο μόνος από την αντιπολίτευση που ψήφισε μαζί με την Διοίκηση την προκήρυξη της νέας μελέτης και γι’αυτό υπάρχουν τα πρακτικά του Δημοτικού συμβουλίου.

Ζητήσαμε την αντικατάσταση του αντιδημάρχου των τεχνικών υπηρεσιών  κ.Βάσιου που αδυνατεί να δώσει λύσει ς .

Ζητήσαμε απο τον Δήμαρχο ενημέρωση των κατοίκων στο κέντρο Νεότητας από τον μελετητή κ.Ιωνά

 Στην εφημερίδα μας τα «ΝΕΑ του Χαλανδρίου» του Μαρτίου η ένταξη της περιοχής στο σχέδιο ήταν το πρωτοσέλιδο  μας άρθρο

Μοιράσαμε δύο ανακοινώσεις για τον λαχανόκηπο στο Κάτω Χαλάνδρι και το κάλεσμα των κατοίκων στο συμβούλιο στις 19 Μαρτίου που αναδείξαμε το θέμα και υποχρεώσαμε την Διοίκηση να δεσμευτεί για την σύμβαση.

Έχουμε συνεπώς και συνέπεια και διάρκεια αλλά και την δυνατότητα να κινητοποιούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύεται .

Προειδοποιούμε την διοίκηση αν αδιαφορήσει και πάλι και κρυφτεί πίσω από την υπογραφή της σύμβασης και δεν τρέξει το θέμα θα φέρουμε στο Δημοτικό συμβούλιο του Μαΐου όλο το Χαλάνδρι και ζητάμε από την αντιπολίτευση να συμπαραταχθεί μαζί μας





Νίκος Πανταζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου