Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Ο Χριστοφοράκος βολτάρει αμέριμνος στο Μόναχο - Πληρώνετε κορόιδα φορολογούμενοι...

Δεν χάνει ευκαιρία να απολαμβάνει τον περίπατό του στο κέντρο του Μονάχου, όποτε επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο άνθρωπος που «έβαλε φωτιά» στην ελληνική πολιτική σκηνή με το σκάνδαλο Siemens.Ο φωτογραφικός φακός της Real News «συνέλαβε» τον Mr Siemens στο κέντρο της πόλης όπου εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια, παρέχοντας τις υπηρεσίες και τις συμβουλές του σε γερμανικές επιχειρήσεις.

Έτσι, ο Μ. Χριστοφοράκος συνηθίζει να κλείνει τα επαγγελματικά του ραντεβού στο κέντρο της πόλης και σε γνωστό μπιστρό, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά τη διαφυγή από τη χώρα μας και τις δικαστικές εκκρεμότητες που συνεχίζει να έχει με την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού παραμένει σε ισχύ το ένταλμα σύλληψής του (!)

Το άλλοτε πανίσχυρο αφεντικό της γερμανικής εταιρείας κάνει συχνά την εμφάνισή του στο κέντρο της πόλης, θυμίζοντας περισσότερο ένα τυπικό στέλεχος βαυαρικής επιχείρησης παρά έναν Έλληνα που διέφυγε από τη χώρα τον Μάιο του 2009, προκαλώντας θύελλα με τα μυστικά που ακόμα κρατά φυλαγμένα.
 
Άλλωστε το Μόναχο είναι γνωστό στον Μ. Χριστοφοράκο από το παρελθόν, ενώ ήταν η πόλη που είχε επιλέξει ως καταφύγιο μετά τη φυγή του από την Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr, 20-5-2012

Δύο σκέψεις μου ήλθαν στο μυαλό διαβάζοντας την είδηση :
1) Προφανώς ΚΑΙ για αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ! Ντροπή στον Τσίπρα!
2) Να ψηφίσω νδ ή πασοκ για να μην...ταλαιπωρηθεί ο άνθρωπος και...ξεσπιτωθεί τώρα που έχει...
Βο(υ)λευτεί!!!

Δ.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *