Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΑΔΑΣ! ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ TALENT SHOW! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ!

Την Παρασκευή το πρωί (ανάρτηση ώρα 6.22 πμ), μετά από ένα email του κου Γερολυμάτου κάναμε την ακόλουθη ανάρτηση

http://stinplatia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_22.html
που έδινε ΟΣΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ, έδινε για την στάση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο θέμα της Καλλισπερειάδας που είχαμε βγάλει με αυτή την ανάρτηση:

http://stinplatia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2423.html

Εμείς το θέμα πήγαμε να το αφήσουμε εκεί, αφού εμείς δεν κάνουμε κριτική - κυρίως - στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αλλά στην διοίκηση του δήμου και ό,τι΄θέλαμε να αναδείξουμε το είχαμε αναδείξει και αυτό φάνηκε από τον θόρυβο και την συζήτηση που προκλήθηκε σε διάφορα επίπεδα στην πόλη.

Και βέβαια όταν λέγαμε "δημοτικές παρατάξεις" δεν εννοούσαμε μόνο την "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ". Μιλούσαμε κυρίως για  τους εκπρόσωπους της παράταξης του ΜΠΑΤΣΟΚ που ψήφισαν υπέρ, όπως κάνουν σε όλα σαν καλή συνδιοίκηση που είναι.

Το απόγευμα της Παρασκευής - και παρά την δημοσίευση του κειμένου απάντησης που η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ επέλεξε να μας στείλει και το οποίο το είχαμε αφήσει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ έγινε η ακόλουθη ανάρτηση στην ΣΤΑΣΗ από τον Σίμο Ρούσσο όπου ζητάει "ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ" και κάτι παρόμοια, μαζί με μια ειρωνική φωτό "κρατάω την αναπνοή μου να σκάσω".
http://www.stasi.gr/2009-05-12-09-25-48/plateiasmoi/789--4-

Η ανάρτηση του Σίμου έγινε στις 19.45 το βράδυ δηλαδή ήδη είχαμε αναδημοσιεύσει το κείμενο του κου Σαραφιανού, όπως η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας ζήτησε, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.
Αφού λοιπόν - για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα - ο στόχος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ είναι η ΠΛΑΤΕΙΑ και όχι τα έργα της διοίκησης αλλά και η αυτοκριτική της για - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ  - λάθη, που κάνουν ακόμα και τα δικά της, ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ μέλη, θα επανορθώσουμε:

Και θα σας καλέσουμε ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ  να δείτε την εγκριτική  απόφαση του Δ.Σ. του Αετοπουλείου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΑΔΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κος Γ. ΛΙΕΡΟΣ (λυπάμαι Σίμο αλλά δείτε λίγο και τα του οίκου σας διότι το να επιτίθεσαι στους άλλους είναι εύκολο, ειδικά αν δεν είναι οι τοπικοί καθεστωτικοί, αλλά δεν είναι ΔΙΚΑΙΟ.)

Από την συνεδρίαση απουσιάζουν και άρα δεν ψηφίζουν θετικά η εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ναυσικά Γεραμάνη, η εκπρόσωπος του Κ. Παττακού κα Κωνσταντοπούλου και η Κωνσταντίνα Αποσκίτη.

ΙΔΟΥ (από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι, μην τα βάζετε μαζί μας)
http://et.diavgeia.gov.gr/f/aetopouleio/ada/Β49ΥΟΡΓΑ-ΕΜ7
Είχε προηγηθεί η απόφαση για τον προγραμματισμό της εκδήλωσης όπου ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ήταν απών και παρούσες οι 3 απούσες της έγκρισης δαπανών.

http://et.diavgeia.gov.gr/f/aetopouleio/ada/45ΨΓΟΡΓΑ-Υ0Τ

ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΑΔΑ, εκτός της παράταξης Παττακού που η εκπρόσωπός της έλειπε και από τις δύο συνεδριάσεις και είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διαμαρτύρεται ότι την αδικήσαμε αφού δεν έχει υπερψηφίσει τίποτα.

(Και βέβαια ότι λείπει η εκπρόσωπός της συνεχώς δεν σημαίνει ότι κάνει καλά την δουλειά της αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, μην τα πιάσουμε όλα μαζί).

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Καλοί οι βερμπαλισμοί και η αρθρογραφία λοιπόν αλλά υπάρχει και η ΠΡΑΞΗ.
Και στην πράξη ΟΜΟΦΩΝΑ έγραψαν οι αποφάσεις και την πρώτη φορά χωρίς εσάς και την δεύτερη φορά με την παρουσία σας φίλε Σίμο.
Εκτός αν είναι νέα πρακτική σας να διαφωνείτε με το περιεχόμενο μιας εκδήλωσης, να την θεωρείτε λανθασμένη επιλογή αλλά να εγκρίνετε τις δαπάνες για αυτή δια της θετικής σας ψήφου, οπότε πάμε πάσο. Αν είναι έτσι μένει να μας το πείτε να το ξέρουμε και να μην λαμβάνουμε υπόψην την ψήφο των εκπροσώπων σας στα Δ. Σ.

Λοιπόν τώρα περιμένουμε εμείς ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Αυτά και Σίμο πες στους συντρόφους ότι εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και πρέπει να το ξέρουν όσοι θέλουν να έχουν εμάς για στόχο τους.
Αλλά αν κάνετε λάθος ή διαφωνούμε σε επιλογές σας  θα το επισημαίνουμε, όπως ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ με σεβασμό που τον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και εμείς ειδικά όταν γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.


ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

pepe

Το σκιτσάκι είναι των GOSCINNY και UDERZO από το φοβερό "Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ" οπότε δεν το κλέβουμε από την ΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου