Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ!


Και τώρα που όλα τα ηχητικά πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου είναι στο κανάλι μας στο YOU TUBE – και άρα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν αυτά που θα σας πούμε, θα κάνουμε μερικά σχολιάκια και επισημάνσεις από το δημοτικό συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας και τα παραλειπόμενά του.

Βλέπετε, η ηγεσία του καταρρέοντος τοπικού συστήματος, που απαρτίζεται από στελέχη του δήμου διαπαραταξιακά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, δεν έχει άλλο τρόπο φαίνεται να ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ σε ό,τι γράφουμε ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ καθημερινά, στις απόψεις μας ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΑΣ στην λειτουργία του δήμου ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ και ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ χρόνια, είτε ως μέλη της διοίκησης, είτε ως μέλη της αντιπολίτευσης του δήμου, είτε ως απλοί Χαλανδραίοι ενεργοί πολίτες και το μόνο που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να κάνουν είναι να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία μας. Το τελευταίο τους γήπεδο είναι ότι παίζουμε λίγοι εναντίον πολλών. (ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ).
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς η τεχνολογία είναι με το μέρος μας (περίεργο ε; αλλά έχει γίνει φτηνή και μπορούν να την χρησιμοποιούν ακόμα και οι μπατιρόγατοι).
Οπότε κύριοι μην προσπαθείτε να μας διαψεύσετε, είναι χαμένος χρόνος. Ας ξαναγυρίσουμε όλοι στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. Το πανηγύρι με τις «περιθωριοποιήσεις των τρελών» ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Μαζί με το σύστημά σας.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ– ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ HIGHLIGHTS:
1.       Την εναρκτήρια τοποθέτηση – παρέμβαση της Λούλας Καρατζά για την «Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών».

Γενικά ξέρετε ότι εμείς στην Πλατεία δεν τα πολυέχουμε καλά με τις «παγκόσμιες ημέρες» αφού για εμάς τα σημαντικά πρέπει να απασχολούν την κοινωνία ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, όπως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δίνει την μάχη ενάντια στην μάστιγα των ναρκωτικών η Λ. Καρατζά οπότε δικαιούται να ομιλεί και την – συμβολική – παγκόσμια ημέρα.

2.       Τον Λάζαρο Παναγιώτου, εκπρόσωπο της παράταξης του Ν. Πανταζή να απευθύνεται στο Προεδρείο και να «προβληματίζει» την διοίκηση: «ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ;». Κατάλαβαν άραγε τι εννοούσε ο Λάζαρος;  Ότι , δηλαδή ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ στην ημερήσια διάταξη του δημοτικό συμβούλιο αλλά μόνο τις ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ των διαχειριστικών πράξεών της διοίκησης; Αυτό δεν αφήνει περιθώρια στις δημοτικές παρατάξεις να θέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους ΜΕΣΑ στην ημερήσια διάταξη, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν γι’ αυτό την ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Το προεδρείο φταίει!

3.       Τις  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ τοποθετήσεις του Σίμου Ρούσσου και της Λούλας Καρατζά για το θέμα της παρκοθέτησης του κέντρου που επεκτάθηκαν σε συνολικές καταθέσεις θέσεων για την λειτουργία του εμπορικού κέντρου που καταρρέει και μετατρέπεται από ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σε Νυχτούπολη. ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ προς αξιοποίηση ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ όσους νομίζουν ότι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

4.       Την κα Πούλου – πρόεδρο του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ - να δηλώνει: ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΑ! (Δικαιώνοντάς μας που λέμε ότι όποιοι ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ με το τοπικό TALENT SHOW και όσοι θεωρούν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ LIFESTYLE πρέπει να μιλήσουν ΤΩΡΑ!)

5.       Το εκπρόσωπο ομάδας κατοίκων της Τούφας να καταθέτει ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ απόψεις σχετικά με το θέμα του πάρκου της Ιωαννίνων και Τυμφρηστού αλλά να επεκτείνεται σχετικά με το πλαίσιο λειτουργίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για τα αθλητικά σωματεία ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ από την ΓΓΑ. 

6.       Τα καλά λόγια για την ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ (….).

7.       Την παράταξη του Πρίγκιπα (πλέον από την Παρασκευή δεν θα την λέμε του ΠΑΣΟΚ αφού δεν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ) με 7 ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, να εκπροσωπείται κατά την συζήτηση των παιδικών σταθμών από τον Ν. Πράσσο! (Προφανώς Μιχαήλ, Καζάνη, Γκότση, Καραμολέγκος, Πετρόπουλος, Κεχαγιόγλου κρίθηκαν ακατάλληλοι για να εκφράσουν την παράταξη από τον πρίγκιπα και εκείνος κάλεσε τον Ιππότη κο Πράσσο! Είπαμε ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ! Ορίζουν όποιον γουστάρουν. Έτσι τους διάλεξαν, έτσι διαλέγουν!)
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ Τα ΠΑΜΕ ΣΤΟ «ΗΘΙΚΟ» γιατί είμαστε με τον ΤΡΑΓΚΑ – οι πιο αμαρτωλοί. ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ που απορώ πώς το ανέχθηκαν.
8.       Την ανάγκη του τοπικού κατεστημένου να έχει την ησυχία του και να μην απασχολείται με … δευτερεύοντα ζητήματα όπως η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η ΤΙΜΗ, η ΥΠΟΛΕΙΨΗ των δημοτών, η διασφάλιση όρων πολιτισμένου διαλόγου για την κατάθεση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ στο Δ.Σ. (το «βουλευόμενο όργανο» κατά κο Κουράση – το οποίο για να βουλεύεται πρέπει να κατατίθενται απρόσκοπτα ΑΠΟΨΕΙΣ αλλιώς χάνει τον επιθετικό προσδιορισμό του και γίνεται σκέτο «όργανο»).

«Εντάξει μωρέ, να αποσυρθούν οι μηνύσεις για να τελειώνουμε, και να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΟ, είπε ο Μιχάλης Κόσσυβας συνεπικουρούμενος από τον Λάζαρο Παναγιώτου.

Επειδή με αφορά και προσωπικά το θέμα εγώ να δώσω – αφού το ζητάνε ΔΗΜΟΣΙΑ σεβαστοί τοπικοί άρχοντες – «αμοιβαίες» εξηγήσεις.  

ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΥΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ «ΑΝΤΡΙΚΙΑ» ΣΤΑΣΗ;;;

Ότι μπορεί όποιος θέλει να μου επιτίθεται και να με αποκαλεί ΜΠΑΤΙΡΟΓΑΤΟ και να υπαινίσσεται ότι χρηματίζομαι παράνομα;  

Εξ ονόματος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ – που αναλαμβάνω αυθαίρετα την εκπροσώπησή τους (γιατί μόνο ο Πράσσος μπορεί;) – δηλώνω ότι όποιος δεν έχει μεγάλες περιουσίες, έχει επαγγελματικά προβλήματα κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ παράνομος ή αναξιοπρεπής.

ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Και αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν είναι εκείνοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .

Και όποιος το αμφισβητεί ας ετοιμάσει μια υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται να ανοίξουν οι λογαριασμοί του καθώς και του περιβάλλοντός του (οικογενειακού και επαγγελματικού) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ! ΞΕΚΙΝΑΩ.

Θέλετε μήπως όμως να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ να μην κάνει ΑΝΤΡΙΚΙΑ αυτό που έπρεπε ΗΔΗ να είχε κάνει και που του έδωσα ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ – παρά μία μέρα, χρόνο να επανορθώσει;;;

Τι το «ΑΝΤΡΙΚΙΟ» θέλετε να κάνουμε ΑΜΟΙΒΑΙΑ φίλε Μιχάλη και φίλε Λάζαρε;

Γιατί παλιά το «στήσιμο στα τέσσερα» δεν το λέγαμε αντρίκιο εμείς. Τώρα τελευταία έγινε και έχουμε χάσει επεισόδιο;;
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ" κύριοι σύμβουλοι;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *