Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ - ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

Η Αφροδίτη Χατζηγεωργίου αντέδρασε άμεσα στα δημοσιεύματα και ανάρτησε το πόθεν έσχες της στο site του δήμου όπως όφειλε.

Μάλιστα - ως μη όφειλε - μας ευχαρίστησε που "σωστά αναδείξαμε το θέμα διότι αρκετοί - μας είπε - αιρετοί, όπως και η ίδια, είχαν αμελήσει."

Κατ΄ αρχήν κα Αντιδήμαρχε ευχαριστούμε που αντιστέκεσαι στην απόφαση αποκλεισμού της Πλατείας από την δημοτική ενημέρωση.

Το θέμα δεν το αναδείξαμε εμείς αλλά το omertanews αλλά επειδή ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ με το γεγονός ότι τα ανέδειξε, αμέσως τo αναδημοσιεύσαμε

Διότι εμείς δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε καμία ΟΜΕΡΤΑ.

Και να δεις αγαπητή Αφροδίτη, ότι από την έρευνά μας ανακάλυψα ότι ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έχω αμελήσει να είμαι ΤΥΠΙΚΟΣ με αυτά που το πρωί γράψαμε, αφού ως πρ. διευθύνων της Φλύα έχω υποχρέωση υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά την αποχώρησή μου και δεν το έχω κάνει.
Οπότε ήδη ο λογιστής μου ετοιμάζει την δήλωση περιουσιακών μου στοιχείων καθυστερημένα βέβαια.
Ελπίζω να μην μου πάρει πολλά, δεν έχει να γράψει και σπουδαία πράγματα άλλωστε.
Και οι αρμόδιοι πιστεύω να μου συγχωρήσουν αυτή την παρανόηση και να μην μου επιβάλλουν ποινή αλλά μόνο πρόστιμο. Να πάρουν όσα λεφτά βρούνε στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς, που είναι όλα τα λεφτά που έβγαλα από την Φλύα και πρέπει να τα επιστρέψω μαζί με την αναδρομική περικοπή.
Το θέμα είναι να δούμε αν όλοι οι αμελείς ή "αμελείς" διορθώσουν την αμέλειά τους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου