Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σουλεϊμάν του Αμαρουσίου και οι à la carte πατριώτες
Από τον Βασίλη Μπόνιο στο Κουρδιστό Πορτοκάλι


Πολιτικοί, δημοσιογράφοι-κυρίως οι ακριβοπληρωμένες φίρμες- ο Ποντιακός Ελληνισμός, οι ενώσεις των Αρμενίων, τα δήθεν πατρωτικά κόμματα και πάνω απ΄ όλους η Εκκλησία. Τσιμουδιά!

Όλοι κάνουν ότι δεν υπάρχει.

Όπως δεν υπήρχαν και οι τρύπες από τα τουρκικά πυρά που γκρέμισαν το ελικόπτερο με τους 3 ήρωες την νύχτα των Ιμίων.

Oι σφαίρες των δολοφόνων του Σολωμού Σολωμού.

Κι όμως όλοι αυτοί ήταν λαλίστατοι και οργισμένοι με τον «συνωστισμό» της Μαρίας Ρεπούση.

Το μόνο που δεν ζήτησαν ήταν να τιμωρηθεί δια λιθοβολισμού και στη συνέχεια να ριχθεί ολόγυμνη στην πυρά.

Είναι οι ίδιοι που κάθονται, κότες λυράτες, μπροστά στον ΑΝΤ1 και τον Μίνωα Κυριακού που αποφάσισε να προπαγανδίσει τους βιασμούς και τις σφαγές του Τούρκου αυτοκράτορα που οι γείτονες αποκαλούν μεγαλοπρεπή.

Ο (dancing with the stars ) Άδωνης Γεωργιάδης, επιχείρησε να υποβιβάσει, στο twitter, την πρόκληση ενός καναλιού που εκπέμπει με προσωρινή άδεια (όπως και τα υπόλοιπα) σε συχνότητες που τους παρέχει το ελληνικό κράτος και οι πολίτες του.

Ο Γεωργιάδης έγραψε ότι δεν μπορεί να λογοκρίνει την σαπουνόπερα ενός ιδιωτικού καναλιού και στη συνέχεια σκούπισε. Τόσο απλά.

Η χυδαία προπαγάνδα έγινε απλή σαπουνόπερα και έτσι απλά θα περιμένουμε κι εμείς να προβληθεί από κάποιο τουρκικό κανάλι η ζωή του Κολοκοτρώνη, του Καραισκάκη, του Βενιζέλου και του Ματαφιά.

Σαπουνόπερα λοιπόν ο εξαγνισμός ενός σφαγέα Ελλήνων δια μέσω ενός ελληνικού καναλιού που λειτουργεί σε δημόσια συχνότητα.

Κι αν ο Γεωργιάδης κατάφερε να ψελλίσει έστω κι αυτή την παλαβωμάρα, ο "σκληρός" Ηλίας Κασιδιάρης- αποδίδοντας τιμές στον ΑΝΤ1 που τον έκανε παγκόσμια φίρμα-δεν έβγαλε κιχ για τον Σουλειμάν του Αμαρουσίου. Τόσο τζάμπα μαγκιά, τόσο γιαλατζί πατρωτισμός;

Θα περίμενε κανείς από τα «τάγματα εφόδου» του Μιχαλολιάκου να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο στην Κηφισίας κι όχι να κάνουν τα πεκινουά μην χάσουν καμιά πρόσκληση στο πρωινάδικο του Παπαδάκη και στο δελτίο του Λιαρέλη.

Και οι μεγαλοδημοσιογράφοι; Ο Λιαρέλης, ο Παπαδάκης, η Μαρία Χούκλη δεν αισθάνονται ντροπή για τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή; Δεν αισθάνονται υποκριτές όταν κρεμάνε στα τσιγκέλια την Ρεπούση και την ίδια στιγμή είναι ομόσταυλοι του Σουλειμάν;

Του Λάτσιου ιδέα ήταν ο Σουλειμάν, ο μεγαλοπρεπής; Του άρεσε ο Σουλειμάν-το σήριαλ- του Λάτσιου και τον πρότεινε στο κανάλι;

Ο ανεξάρτητος Κουίκ γιατί κατάπιε την γλώσσα του;

Ο αρχηγός του μας είπε πως είχε να συνοδέψει το παιδί του στις ΗΠΑ που πάει για σπουδές-καλή επιτυχία- και δεν είχε χρόνο να βγάλει μια ανακοίνωση η να κάνει μια δήλωση. Το επιχείρημα του Πάνου Καμμένου αποστομωτικό. Λες και τα social media που τόσο καλά χειρίζεται έχουν σύνορα.

Το ίδιο σιωπηλός και ο Πόντιος Πανίκας Ψωμιάδης, ο «λάβρος» Ελληνάρας, δεν έβγαλε άχνα εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του στο ουζερί του μπελαμή του Παπαδάκη.

Από τις λίγες εξαιρέσεις των Ελλήνων που αντιστέκονται σ΄αυτή την ξεφτίλα ο Φαήλος Κρανιδιώτης με την αρθρογραφία του στο antinews.gr.

Παρόμοια σιγή ασυρμάτου και από τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Εκατοντάδες είχαν καβαλήσει τα μικρόφωνα και γάζωναν την Ρεπούση, άλλοι τόσοι αρθρογραφούσαν εναντίον της. Και τώρα τσιμουδιά, όλα τα σκιάζει

η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά.

Τελικά, ρε μπαγάσηδες, μόνο η Μενεγάκη φοράει παντελόνια σ΄αυτή τη χώρα και τους έχει γιουσουφάκια κοτζάμ νταβατζήδες της φακής.

Την Μενεγάκη, τον άντρακλα, σκύβουν στα 4 και προσκυνούν οι μεγαλοπρεπείς πάσης φύσεως και ιδιορρυθμίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις