Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΝΑ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                       
 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                             
 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                                                                                
ΝΠΔΔ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
«ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ»
Τηλ. :2106821975





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με το καταπληκτικό αφιέρωμα στον  Τσιτσάνη και  στον Χατζιδάκι                                 την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 21.00  στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
 ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής                        για το φετινό καλοκαίρι.

Από την παρουσίαση του αφηγητή Αρη Νόμπελη, ο οποίος εξήρε τη μοναδική προσωπικότητα και το σπουδαίο έργο των δύο μεγάλων μας συνθετών, φάνηκε πως η βραδιά της 24ης Σεπτεμβρίου θα ήταν διαφορετική από τις άλλες.



Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι χαρισματικοί μουσικοί της λαϊκής ορχήστρας σε ένα δυνατό κρεσέντο που κορυφώθηκε με το κοινό να προσέρχεται κατά δεκάδες στον χώρο μπροστά στη σκηνή, προκειμένου να διασκεδάσει με την ψυχή του.                 Τα πρώτα ρομαντικά τραγούδια έδωσαν τη θέση τους σε γνωστά χορευτικά, με τον κόσμο να εκτοξεύει το κέφι στα ουράνια!!!


Οι Χαλανδραίοι ερμηνευτές Γιάννης Θωμόπουλος, Άννα Βυτινάρου και Αγνή, έδωσαν στη σκηνή τον καλύτερο εαυτό τους Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής  κ. Καλαϊτζής Γιώργος διεύθυνε με χαρακτηριστική άνεση μια συντονισμένη ορχήστρα.


Στην συναυλία παρευρέθηκαν  ο δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Κουράσης Γιώργος                                                 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδώρου Γιώργος και η πρώην πρόεδρος των ΚΑΠΗ, Δημοτική Σύμβουλος, κυρία Νιώτη Ελένη, καθώς και ο  Πρόεδρος του Αθλητικού και  Πολιτιστικού Οργανισμού «ΕΥΡΙΠΙΔΗ»  ο κ. Ντάβαρης Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου