Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ..... ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.



Αν πέσει κάποιος εξ ουρανού και παρακολουθήσει για λίγο τι λένε ιδιωτικά τα αυτοδιοικητικά στελέχη της πόλεως ταύτης, χωρίς να έχει καμιά ενημέρωση για το παρελθόν θα βγάλει αβίαστα ένα συμπέρασμα:

ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με ΔΗΜΑΡ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αντιπολίτευση από τη Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚους και θεατή το ΚΚΕ.



Τώρα θα πείτε τι λέει αυτός πρωί - πρωί;;;

Ακούστε τι ακούνε οι σμπίροι μας γύρω - γύρω και πείτε εσείς!

- Ο Σταθόπουλος λέει εισηγήθηκε στον Κουράση να το παίζει τώρα λίγο αντιμνημονιακός γιατί είναι της μοδός. Άρα Κουράσης και Σταθόπουλος είναι πλέον αντιμνημονιακοί, δηλαδή ... ΣΥΡΙΖΑ.

- Ο Ανδρεόπουλος εγκατελειψε προσφάτως την δίωξη (οικονομικού εγκλήματος, ναρκωτικών και ... εργατών) και την περαίωση και ομιλεί πλέον δια την ανάγκη να στηριχτούν οι μισθοί στο δημόσιο - κυρίως των εφοριακών - ενώ η μαμά του είναι έτοιμη να προσχωρήσει στην Κοινωνική Συμμαχία της κολλητής της Λούκας, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα πρόσφατα, σε συνεδρίαση Δ.Σ. ο Σωτηράκης του το επισήμανε καθαρά " Τσιπρίζεις επικίνδυνα Στάθη" του είπε.

Άρα και ο Στάθης (μαζί βέβαια με τους στενούς του συνεργάτες Πράσσο και Καραμολέγκο) είναι εν δυνάμει .... ΣΥΡΙΖΑ.



Ο νομικός σύμβουλος του Γιώργου Κουράση, Βασίλης Κουνέλης, ιστορικός Ρηγάς στην πόλη μας που έγινε "Νοματαίος" αφού εκτέθηκε (ανεπανόρθωτα κατά την ταπεινή και αδιάφορη  για εκείνον γνώμη μας) στο ψηφοδέλτιο Κουράση παίζοντας την ... ΔΗΜΑΡ, πέρασε στον .... ΣΥΡΙΖΑ!

Ο στενός συνεργάτης και συμποδηλάτης του κ. Κουράση, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του ΔΗΜΟΥ Χαλανδρίου (έτσι θα ον λέμε πια) και μέλος του Δ.Σ. του Αετοπούλειου Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ πλέον σε ιδιωτικές συζητήσεις: "Ποιος λέει ότι εγώ είμαι ΝΔ. Είμαι ... ΣΥΡΙΖΑ"!

ΑΡΑ ΟΛΗ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ .... ΣΥΡΙΖΑ!

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Διότι ουσιαστική στήριξη στην διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ (Κουράση - Ανδρεόπουλου) προσφέρουν με την "ήπια" στάση τους και με την άρνηση διαμόρφωσης αντιπολιτευτικού μετώπου αυτοδιοικητικά στελέχη της κεντροαριστεράς - κυρίως της ΔΗΜΑΡ - που το παίζουν σύμμαχοι του ΜΠΑΤΣΟΚ του Στάθη, ο οποίος όμως - όπως προείπαμε - είναι .... ΣΥΡΙΖΑ!

Τέτοιες περιπτώσεις μπορούν να θεωρηθούν ολόκληρη η συντακτική ομάδα της ΦΛΥΑΡΙΑΣ αλλά και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης της ΔΗΜΑΡ Σάκης Μαρτσούκας, που βέβαια ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να είναι ... ΣΥΡΙΖΑ αφού - όπως και ο Βασίλης Κουνέλης - μέχρι πριν λίγο ήταν όλοι μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, της μεγάλης δηλαδή - μέχρι πρόσφατα - συνιστώσας του .... ΝΑΙ, ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΡΑ;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;;;

ΜΑ Ο .... ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ!
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ .... ΒΟΥΝΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ!
ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΧΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ!

Αλλά πάμε τώρα στην αντιπολίτευση:
Ποιος κάνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί αντιπολίτευση;;; Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Δηλαδή η .... ΝΔ.

Και ποιοι άλλοι;; Αυτοί οι παλαβοί, που είναι με εκείνον τον σχιζοφρενή, που όλοι ξέρουν ότι είναι .... ΠΑΣΟΚ και πρέπει να απολογείται γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι λαμόγια, κλέφτες, απατεώνες και αφού ο ... Στάθης τώρα είναι .... ΝΑΙ, ΝΑΙ -ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει εκείνος να απαντάει για λογαριασμό του κόμματος που εκπροσωπούσε επίσημα ο ... Στάθης, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ .... ΣΥΡΙΖΑ!

Και το ΚΚΕ;
Τι να σου κάνει και αυτή η Καρατζά; Με ποιον να μιλήσει;;;
Αφού η γραμμή είναι να ... μην συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και εδώ στο Χαλάνδρι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ - εν δυνάμει - ΣΥΡΙΖΑ;;

Πες τε μου;;;
ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΑΚΟΥΓΕ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ;;



ΥΓ: Α, ξέχασα! Είναι και ο Άρης .... με τον Πισιμίση ... οπότε υπάρχει και αναρχοαυτόνομη φράξια στην διοίκηση των Μπολσεβίκων του Κουράση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου