Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΚΡΑΤΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ


Ο στρατός των τοκογλύφων

Τα παιδιά του κομπλεξικού Σιούφα, έχουν απομυζήσει τρομερό όγκο ακινήτων ιδίως στο κολωνάκι. τα υπόλοιπα τα αφήνουν για τους μικρούς.

Οι Γιώργος και Μάριος Σιούφας έστησαν βιομηχανία κατασχέσεων, έχουν εισοδήματα 634000 ευρώ ετησίως. Κατέσχεσαν το σπίτι εξαθλιωμένου συνταξιούχου γιά 7000 ευρώ. Εκμεταλλεύτηκαν την κρίση γιά να πλουτίσουν.

η φίρμα της εταιρείας «Σιούφας και Συνεργάτες» φιγουράρει μεταξύ των επίσημων νομικών συνεργατών μιας από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα, της «Pano Inform», 

Αν σας καλέσει ο αριθμός 2624061542 είναι η εταιρία Pano Inform, που βρίσκεται στο Πανόπουλο Ηλείας. Καλεί αδιακρίτως, χωρίς να λέει ποιά εταιρία είναι, ούτε και το όνομα του ή της υπαλλήλου που τηλεφωνεί, εκτός αν πιέσετε να σας το πει. Ακόμη και όταν βεβαιώνετε ότι δεν είστε αυτός που θέλουν, επιμένουν να παρενοχλούν. Μάλιστα καλούν και σε συγγενείς χωρίς να δηλώσουν την κανονική ιδιότητά τους, ότι είναι δηλαδή εισπρακτικές εταιρίες και όχι οι ίδιες οι τράπεζες με σκοπό να αποσπάσουν τον προσωπικό αριθμό τηλεφώνου, 

Καταγγελία για Εισπρακτική Εταιρία
http://alithinapsemata.wordpress.com/2011/01/22/καταγγελία-για-εισπρακτική-εταιρία/
Ο στρατός των τοκογλύφων

Τα παιδιά του  Σιούφα, έχουν απομυζήσει τρομερό όγκο ακινήτων ιδίως στο κολωνάκι. τα υπόλοιπα τα αφήνουν για τους μικρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου