Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

"ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ" 3ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΡΟΧΕΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ:

Για να το μαζεύουμε λοιπόν σιγά, σιγά, ας δούμε τι άλλο μας υποσχέθηκε ο δήμος ότι θα έχει φέτος η πόλη μας:

2 αψίδες αξίας 3000 ευρώ:


Πέρα από το ποσό που "ελέγχεται"  (είδατε τι sic είμαι) για την αξιοπιστια του 
(Ενοίκιο σκαλωσιάς + 3 τετραγωνικά μέτρα μουσαμάς) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ, άρα θεωρώ ότι δικαίως μπορώ να λέω ότι ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατί όταν σου λένε ότι η αψίδα θα είναι προσφορά στον δήμο αξίας 3000 ευρώ, περιμένεις αν μη τι άλλο να μείνει για του χρόνου, έτσι δεν είναι;

2 σπιτάκια με προσωπικό που θα παρέχουν δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά, ποσού 8000 ευρώ!

Ε αν τα βρείτε βγάλτε τα φωτογραφία και στείλτε τα μας.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ αξίας 2000 ευρώ!

Μία λοιπόν παράσταση, ανακοινώθηκε σήμερα, από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Γ. Ασημακόπουλου - αντί μίας την εβδομάδα!

ΕΙΝΑΙ - ΜΑΘΑΜΕ - ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ αλλά κάνει 2000 ευρώ; Ας πούμε ότι κάνει τα μισά! ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ!!!

Τόσα μέχρι τώρα έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχει πάρει ανταποδοτικά η τοπική κοινωνία, αγορά, δήμος κλπ.

Και λέει ότι θα πάρει άλλα 2500 ευρώ! Εμείς είμαστε καλόπιστοι: ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ.

ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 3500 ΕΥΡΩ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!

Δεν είναι πρόκληση ρε αδέλφια αυτό το πράγμα;;;

Και για να μην επανέλθουμε:

Είναι υπέρ της τοπικής αγοράς ρε συνάδελφοι να στήνονται μαγαζιά με δερμάτινα, τυριά, σαλάμια, κλπ στην πλατεία τα οποία παίρνουν τον τζίρο από την τοπική αγορά που υποτίθεται ότι στηρίζεται με αυτές τις "εκδηλώσεις";;;

Είναι δυνατόν να φέρνει ο δήμος ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ στην πόλη - με κάθε αφορμή, Χριστούγεννα, ΠΑΣΧΑ, Αγίου Κων/νου κλπ - για να παίρνουν έτσι απλά κομμάτι από την ασθενική πίτα της αγοράς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ για το κοινωνικό σύνολο;;;Γίνεται από λάθος πολιτική αυτό το πράγμα ή πρόκειται για ΣΥΝΕΙΔΗΤΉ δράση ενάντια στα εναπομείναντα καταστήματα;;;

Διότι αν είναι λάθος πολιτική υπάρχουν τρόποι να διορθωθεί, να μην επαναληφθεί με διάλογο και κοινές δράσεις με όσους έχουν κάτι να πουν, να προτείνουν, να συνθέσουν.
Αν όμως δεν είναι λάθος αλλά ισχύει η αντίληψη "τώρα έχουμε τον δήμο, κάνουμε εμείς παιχνίδι, αν τον πάρουν άλλοι ας κάνουν εκείνοι όπως θέλουν" που μου μετέφερε φίλος ως φιλοσοφία της διοίκησης του δήμου, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ, αναγνώστες μας.

Διότι θα νομιμοποιηθεί στην κοινωνική συνείδηση η άποψη ότι ο δήμος δεν είναι βαθμίδα εξουσίας που κινείται με στόχο την παροχή υπηρεσιών στην κοινωνία αλλά είναι λάφυρο για όποιον κερδίζει κάθε φορά τις εκλογές.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ!ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Άντε! Με το καλό να μας φύγει το ... δίσεκτο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *