Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

"Άγγελε έτσι όπως γράφεις το θέμα της θεατρικής παράστασης φαίνεται σα να πήρα λεφτά για να την οργανώσω. Δεν έχω πάρει φράγκο και απλά κανόνισα με φιλικό εκδοτικό οίκο να προσφέρει την παράσταση αφιλοκερδώς στα παιδιά της πόλης το Σάββατο. Την προηγούμενη Κυριακή είχα την συγκεκριμένη παράσταση στον ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΑΗ και εκεί τους πρότεινα να εμφανιστούν και στην πλατεία".

Αυτά μου είπε ο Γιώργος στο τηλέφωνο.

"Μία λοιπόν παράσταση, ανακοινώθηκε σήμερα, από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Γ. Ασημακόπουλου - αντί μίας την εβδομάδα!"

Αυτό είχαμε γράψει εμείς.

Άρα δεν πρόκειται για ΔΙΑΨΕΥΣΗ αλλά για ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ διευκρίνιση, αν και πουθενά δεν γράφουμε ότι πήρε λεφτά ο Γιώργος. Αντίθετα τονίζουμε ότι το θεατρικό ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ από εκείνους που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ να διοργανώσουν ένα την εβδομάδα.

Άρα μόνο την υπόθεσή μας ότι θα πληρωθεί η παράσταση ένα χιλιάρικο από τα έσοδα του παγοδρομίου, διέψευσε ο πρόεδρος. 

ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ από τα έσοδα των "εκδηλώσεων" άρα τα 3,5 χιλιάρικα ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ βγάλαμε στην σούμα, στο πρωινό μας άρθρο, γίνονται 2500!

Με την ευκαιρία τα είπαμε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο: "ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ" μου είπε! "Είναι όπως τα γράφεις".

ΟΚ ΓΙΩΡΓΟ! Ευχαριστώ.

Αλλά το θέμα είναι ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ το διεκδικούμε - για λογαριασμό όλων - μια δράκα παλαβοί, ενώ εσείς οι θεσμικοί περιμένετε εμάς για να μας δώσετε εύσημα, την ώρα που οι άλλοι μας ΠΗΔΑΝΕ επειδή τους ενοχλούμε όταν κάνουν αυτά τα ωραία.

Τέλος πάντων, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου