Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ: ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ... ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΗ


Αυτή είναι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για τα παρκόμετρα!

Αναθέσαν μελέτη - θα σπαταλήσουν 11.000 ευρώ - για ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ!

Θα μου πείτε τώρα ότι αυτό το ξέρατε, το έγραψε πρώτος ο Σίμος στην ΣΤΑΣΗ, το έχουμε ξαναγράψει και εμείς οι κακοπροαίρετοι από εδώ.

ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ;;;;

ΟΤΙ Ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ!!!!

Δηλαδή από την υπογραφή της σύμβασης - που θα γίνει φαντάζομαι τις επόμενες μέρες - ο μελετητής θα μελετάει την κατάσταση στο κέντρο της πόλης για 12 μήνες!

Οπότε θα σας λένε-  καλοί μου συνάδελφοι έμποροι - από τον Σύλλογό σας, που είναι πολύ διεκδικητικός απέναντι στον δήμο (ως γνωστόν), και ανεξάρτητος και βάζει  πρώτα τα συμφέροντά σας και τίποτε άλλο αλλά και ο φοβερός μας δήμαρχος  με τον φανταστικό μας πρόεδρο, ότι "το θέμα μελετάται" και "πρέπει να δώσετε τον κατάλληλο χρόνο στον μελετητή να κάνει τις παρατηρήσεις του, το νωρίτερο τον Ιανουάριο του 2014" (αν δεν ζητήσει μια λογική παράταση του συμβατικού χρόνου 1 μήνα) και "άρα μην είστε κακοπροαίρετοι σαν αυτούς εκεί στην Πλατεία που έχουν όλο σκοπιμότητες και δεν πρέπει να τους ακούτε".

Αν αναλογιστείτε λοιπόν καλοί μου συνδημότες ότι τον Ιούνιο του 2014 έχει δημοτικές εκλογές, τότε αλλαγές στα παρκόμετρα θα κάνει η επόμενη διοίκηση του δήμου!!!

Μιλάμε για ΚΟΥΡΑΣΟΣΤΑΘΟΠΟΥΛΙΕΣ μεγάλες!

Και βέβαια αυτά ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ που τα ήξεραν "από μέσα".
Σας είπαν τα μισά και κάτι.

Και να δούμε αν θα ψελλίσουν έστω και μία λέξη τώρα που για αυτά  τα ωραία, δεν μπορεί να φταίνε "όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι, από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα" (για να μην πούμε από την σύσταση του ελληνικού κράτους), αλλά ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ!

Σας τα λέμε λοιπόν πάλι, ΜΟΝΟ εμείς, σήμερα που δημοσιεύθηκε η απόφαση στο site του δήμου. (ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!)


Όσο για όσους ψήφισαν αυτό το αίσχος;;;
ΛΥΠΟΎΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου