Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ

Αγαπητέ Αλέκο,

Ευχαριστώ για τον σχολιασμό σου και την γνωστή ευαισθησία σου να κάνεις τις διευκρινίσεις που κάνεις.

Βλέπεις φίλε η διαφορά στην προσέγγιση των ευαίσθητων από τους αναίσθητους είναι αυτή: Με μια αναφορά της Πλατείας στον Σύλλογο Εργαζομένων ο Πρόεδρος απάντησε. Τους άλλους τους φτύνεις και κάνουν ότι είναι ψιλόβροχο.

Πρέπει όμως και από την πλευρά μου να κάνω κάποιες παρατηρήσεις στην επιστολή σου:

Δεν χρειάζεται να είσαστε "στήλη παραπολιτικών" για να διαβάσετε το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, ούτε σε "παραπολιτική" στήλη δημοσιεύτηκε.
Είναι ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,  πρωτοκολλημένο, από εκεί το έχω πάρει και εγώ ΕΠΙΣΗΜΑ (με το αρ. πρωτ. 14788/2012 διαβιβαστικό), με αίτηση, σφραγίδες και βούλες.
Επίσης δεν χρειάζεται ΕΣΕΙΣ να διαβάσετε την ανάκληση του εντάλματος από κανένα παλιοblog που γράφει ανευθυνότητες. Το έχετε στα χέρια σας και γνωρίζετε πολύ καλά τι λέει.

Επίσης εσείς έχετε στα χέρια σας όλα τα αναφερόμενα σχετικά έγγραφα όπως το 1646/2007 έγγραφο ορισμού ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ στο έργο που αναφέρει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ το όνομα του πολιτικού μηχανικού ΤΕ, το οποίο δεν χρειάζεται να αναζητήσετε σε καμιά "παραπολιτική στήλη".

Έχετε ακόμα στα χέρια σας τον πίνακα εργασιών με τρεις υπογραφές: του αναδόχου, του επιβλέποντος μηχανικού και του αντιδημάρχου (αντί του διευθυντή, όπως προεβλέπετο από το ίδιο το έγγραφο) που βεβαιώνει τις εργασίες που ουδέποτε έγιναν, όπως βεβαιώνουν οι εεγκτές.

Έχει ονόματα και υπογραφές αυτό το πράγμα επάνω. Δεν είναι αντίγραφο από στήλη παραπολιτικών.

Και έχετε και το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που ΕΓΙΝΕ στον δήμο από συναδέλφους σας. (Αυτό δεν το έχουμε εμείς, δεν υπάρχει σε καμιά "παραπολιτική στήλη" αλλά ΕΔΕ έγινε, αφού έτσι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκτός αν δεν έγινε, οπότε υπάρχει ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ για την εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, αλήθεια σε ποιον πάει αυτή;;;)

Τέλος προσφάτως έχετε στα χέρια σας και κλήσεις από την εισαγγελία. Έτσι δεν είναι;

Και βέβαια δεν τα έχετε μόνο εσείς οι εργαζόμενοι.
Τα έχει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ η διοίκηση και τα έχουν και όλες οι δημοτικές παρατάξεις.
Ποιος χρειάζεται να "υπονοήσει" και να "ανακαλύψει στοιχεία" και "ονόματα";
Δεν θεωρείς ότι για τέτοιο θέμα, υπάρχει μια - πώς να το πω κομψά - "χαλαρή διάθεση;"

Την ίδια ώρα φίλε Αλέκο, που δεν γίνονται από την διοίκηση ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, κινήσεις ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ των κατονομαζόμενων πολιτικών και υπηρεσιακών, διακινούνται ΦΙΔΙΑ εναντίον άλλων υπηρεσιών του Δήμου, δηλαδή άλλων συναδέλφων σου: Μήπως έτυχε να ακούσεις ότι δεν ευθύνεται καθόλου η τεχνική υπηρεσία γι' αυτό το αίσχος (δηλαδή ο επιβλέπων μηχανικός) αλλά η .... οικονομική και η ταμειακή;;
Εγώ πάντως σε διαβεβαιώ ότι το άκουσα ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΕ, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ.
Και όταν αντέδρασα, λέγοντάς του ότι "δηλαδή πάτε να βγείτε εσείς λάδι καίγοντας υπηρεσιακούς παράγοντες που δεν έχουν καμία ευθύνη" η απάντηση που πήρα ήταν "Μα είναι δυνατόν να τους αφήσουμε έτσι; Θα πάμε μάρτυρες να τους υπερασπιστούμε αν τους καλέσει η δικαιοσύνη"!!!

Κατάλαβες φίλε Αλέκο γιατί σας καλούμε ΣΥΝΕΧΩΣ από εδώ να σταθείτε στο πλάι των πολλών συναδέλφων σας αποδίδοντας τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν και που ξέρετε, αφού σας το λέει η επίτροπος που ανακαλεί το ένταλμα:
ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ! 

Θα μου πεις τώρα: "Και εσύ γιατί δεν γράφεις αυτά τα δύο ονόματα;"
Ε μην μου το πεις!
Διότι θα σου απαντήσω ότι μου ζητάς να αντικαταστήσω τους θεσμικούς στον δήμο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Γιατί να πληρώνω εγώ τους δικηγόρους (και με τι να τους πληρώσω, άλλωστε)  για - υποτιθέμενες συκοφαντικές δυσφημίσεις;
Λέει πουθενά ο νόμος ότι σε διαθεσιμότητα βγαίνει υπάλληλος αν τον κατονομάσει ένα κωλοblog; 
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ!

Έχω ξαναγράψει ότι πλέον έχω την πολυτέλεια να μην προσπαθώ από τα μέσα αλλά να κράζω απ' έξω τους από μέσα.
Ε δικαιούμαι και εγώ αυτήν την πολυτέλεια για λίγο.

Μην ξεχνάς ότι για πολλούς - ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ - και για αρκετά χρόνια έκανα τον σάκο του μποξ με πολύ υπομονή.

Και για να διευκρινίσουμε  και το "αριστερά παπαγαλάκια" στα οποία αναφέρθηκα προχτές και μου το ζητάς και που βεβαίως δεν αφορούν τον Σύλλογο:

Για αρχή αναζήτησε την προχθεσινή απόφαση της ανάθεσης μελέτης για τα παρκόμετρα διάρκειας 12 μηνών από την οικονομική επιτροπή και δες αν υπάρχει καμία σύνδεση με πρόσφατη εκδήλωση του αριστερού ποδαριού της διοίκησης, το οποίο σχολίασε τις προτάσεις της ... ΤΟΡΑ! (Μιλάμε για τόοοοοσο μικροπρεπείς).

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!
Από αύριο δεν έχει άλλα στενάχωρα άρθρα.

Από του χρόνου πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου