Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΩΡΑΙΑ! ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ!


 















Ό,τι έχει προηγηθεί είναι ΕΔΩ Τα boldarίσματα είναι δικά μας


Αγαπητέ Άγγελε,

Μου είναι αδύνατον να δεχθώ να τελειώσω εδώ με τη χθεσινή μου επιστολή, εξ αιτίας της αποχώρησής μου από τη θέση ευθύνης, διότι τοποθετήθηκες και καλά έκανες πολύ σκληρά! 

Επειδή το θέμα το πλάτειασες αρκετά και επειδή μου χρέωσες ακόμα και ειρωνική διάθεση στην απάντησή μου προς την επαναπατριζόμενη εκ Κρήτης συμπολίτισσάς μας, υποχρεώνομαι να απαντήσω πλέον ως Αφροδίτη, γιατί σε εμένα απευθύνεσαι  και μάλιστα με μακροσκελή «ερυθρά» απάντηση.  Ασφαλώς το «ερυθρά» αφορά στο πραγματικό χρώμα των στοιχείων.

Μου αποδίδεις  επιπλέον και προσπάθεια συγκάλυψης,  των όποιων επικοινωνιακών παραλήψεων χρεώνεις στο Δήμο και αναφέρεσαι μάλιστα στη «ντουντούκα» που χρησιμοποίησα  σε προηγούμενη επιστολή μου με περιπαικτική διάθεση, μην αποδεχόμενος πως κάποιες δράσεις απαιτούν μόνον ουσία και μπόλικη διακριτικότητα.

Νομίζω πως όλοι οι πολίτες για το όποιο πρόβλημά τους, ακόμα και για το παραμικρό,  απευθύνονται στο Δήμο συνήθως για την επίλυσή του. Έτσι βρίσκει άλλωστε την επαλήθευσή της και η λαϊκή ρήση που λέει «τα παράπονα στο δήμαρχο»!

Πώς λοιπόν δεν θεωρείται αυτονόητο, το να  απευθύνονται σε αυτόν οι πολίτες που βρίσκονται σε δυσκολία; Είναι άγνωστη η Κοινωνική Υπηρεσία στον πολίτη;  Ξέρεις πόσοι συμπολίτες μας έχουν ήδη περάσει από αυτήν, έχουν καταγραφεί για συγκεκριμένες ανάγκες τους και σε πόσους έχει γίνει και κοινωνική έρευνα από την Κοινωνική μας Λειτουργό, γιατί επιβαλλόταν και η τεκμηρίωση των λεγομένων τους;  Και αυτό το αναφέρω επειδή αναρωτήθηκες με ποιού είδους διαφάνεια λειτουργούμε.  
Με πλήρη λοιπόν διαφάνεια, αγαπητέ Άγγελε, την ευθύνη της οποίας έχει αποκλειστικά η υπηρεσία και σε διαβεβαιώνω εντίμως χωρίς να υπεισέρχεται καμιά επιρροή  αιρετών.

Δεν θα έπρεπε όμως να ενημερώσεις τη φίλη από την Κρήτη πως και αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενδεχομένως πριν έρθει στην πόλη μας, λειτούργησε εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, πρόγραμμα Καλοκαιρινής Φύλαξης με Δημιουργική Απασχόληση σε 6 σχολικά συγκροτήματα, για διάστημα ενάμισι μήνα. Τότε που κλείνουν τα σχολεία και οι γονείς δεν ξέρουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους, μέχρι την πολυπόθητη άδειά τους. Αυτό γνωρίζεις να το κάνουν πολλοί «πέριξ»  Δήμοι, από αυτούς που επικαλείσαι πως έχουν κοινωνική πολιτική  τέτοια, που δεν τους φθάνουμε; 

Δεν θα επικαλεστώ ποτέ πως δεν χρειάζονται και άλλα και άλλα και άλλα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και θέλει πολύ δρόμο για να φθάσουμε το καλό. Όμως προσπάθειες γίνονται και μια τέτοια είναι και το Σχέδιο Δράσης Καταπολέμησης της Φτώχειας, την υλοποίηση του οποίου έχουμε εξασφαλίσει ως Δήμος. 

Στο δε κτήριο που αναφέρεσαι και για τα μισθώματα του οποίου κάνεις ειδική μνεία, θα πρέπει υπεύθυνα να πω πως η μίσθωσή του ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου 2013 και δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ για το πριν διάστημα. Ελπίζουμε δε πως μαζί με την ολοκλήρωση των τεχνικών παρεμβάσεων σε αυτό θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία επιλογής των 17 ανθρώπων, που θα στελεχώσουν ως προσωπικό τις 4 δομές που θα λειτουργήσουν. Δηλαδή το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τη δομή Παροχής Συσσιτίου, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κέντρο Διαμεσολάβησης, που θα υποστηρίζει τις 3 προηγούμενες δομές.

Βέβαια Αγαπητέ Άγγελε χρέωσες επιπλέον στην απάντησή μου, πως ζητείται από τον πολίτη να εκθέτει την κατάστασή  του  στο αυτί του αντιδημάρχου. Από πού συμπεραίνεται αυτό; Δηλαδή  όταν του ζητάς να απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία – στην προκειμένη περίπτωση στην Κοινωνική - του ψιθυρίζεις να έρθει να το πει στο αυτί του αιρετού; Εάν είχες αφιερώσει ένα πέρασμα από τη συγκεκριμένη  υπηρεσία και είχες μιλήσει με τους ανθρώπους της, θα είχες πεισθεί και για το όποιο έργο της και για τη διαδικασία που τηρείται.

Προσωπικά δεν πικραίνομαι για τη συνολική τοποθέτησή σου, γιατί ομολογουμένως σου αναγνωρίζω πως επιθυμείς  το καλύτερο για την πόλη σου  και είσαι πολλά χρόνια ένας ενεργός και ιδιαίτερα δραστήριος πολίτης. Έχεις περάσει όμως από σημαντικές θέσεις ευθύνης και γνωρίζεις πιο καλά από εμένα το πώς και σε ποιό βαθμό μπορεί να εμπλακεί ο αιρετός, στη δουλειά των υπηρεσιών.  
«Πρέπει να το ‘χει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες», ξαναλέει ο θυμόσοφος λαός μας!  Και σε αυτό ελπίζω να συμφωνούμε.  
Επίσης σου αναγνωρίζω το αναφαίρετο δικαίωμά σου, να υπερασπιστείς τη φίλη που γύρισε στο Χαλάνδρι  μετά από απουσία 5 ετών στη μεγαλόνησο. Δεν σου κρύβω όμως, πως θα ήθελα έστω και τώρα να μας πει η ίδια αν προσπάθησε να βρει τρόπους να βοηθήσει την κοινή προσπάθεια που γίνεται όχι μόνον απευθυνόμενη στο Δήμο, αλλά και σε άλλους φορείς, που ήδη έχουν ευαισθητοποιηθεί και έχουν δραστηριοποιηθεί στη στήριξη των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σε ένδεια. Γιατί τότε νομίζω πως θα έβρισκε πεδίο δράσης, όπως το έχουν βρει ήδη δεκάδες συμπολίτες μας.
Άρα ως Δήμος δεν διεκδικούμε τίποτα σε αποκλειστικότητα, απλά λέμε πως η Ανθρωπιά, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε,  μπορεί να εκφραστεί και με το «Μαζί» και με την ξεχωριστή ατομική προσπάθεια του καθένα μας. Θέμα επιλογής είναι, με το ίδιο καλό αποτέλεσμα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!
Με εκτίμηση
Αφροδίτη Χατζηγεωργίου
Δημοτική Σύμβουλος

ΩΡΑΙΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ! 

ΜΕ ΤΗΝ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ! 

ΣΠΑΝΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ  ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ.

Έτσι αυτή η πολιτική αντιπαράθεση με την Αφροδίτη - ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, μιας διετίας όμως που θεωρούμε - και όχι μόνοι μας - ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ήταν από τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ στην αυτοδιοικητική ιστορία της πόλης (συγκρινόμενη μόνο με την άλλη ζοφερή περίοδο της περιόδου 1997 - 2000), με αποκλειστική ευθύνη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του δήμου ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ άλλου, μπορεί να γίνει διαφωτιστική για τους δημότες.

Και καταλαβαίνω ότι αυτή μας η άποψη για την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  αδικεί προσωπικά κάποιους που προσπάθησαν παραπάνω να ισιώσουν κάποια ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ,  αλλά η πικρία τους δεν μπορεί να γίνει άλλοθι ώστε να μην αξιολογείται ΣΥΝΟΛΙΚΑ η διοίκηση που δεν είναι διοίκηση Χατζηγεωργίου αλλά διοίκηση ΚΟΥΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ, όπως φάνηκε και με τις δημαιρεσίες.

Αυτά στο γενικό!

Για τα ειδικά τώρα:

1. Δεν θα απαντήσω στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (που έχω boldάρει) διότι την Αφροδίτη την σέβομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και άρα τις επιτρέπω ακόμα και προσωπικές αιχμές στα ευπρεπή όρια που τις κάνει οι οποίες δεν με προσβάλλουν.

2.Για το "κοκκίνισμα" όμως στα γράμματα θα απαντήσω διότι - εκτός των άλλων, ιδεολογικής φύσεως - υπονοεί και άνιση προβολή των απόψεων από την Πλατεία. 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!

Λοιπόν όπως μπορείτε να δείτε όλοι, σε όλες μας τις αναρτήσεις,  το κεντρικό μας θέμα είναι κάθε φορά με μαύρα γράμματα και το σχόλιο μας - αν υπάρχει, με το μπορντώ της Πλατείας. 

Βλέπετε σε αυτήν εδώ την ΙΔΙΩΤΙΚΗ γωνιά ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΕΒΑΣΤΕΣ, και τους δίνεται χώρος πάντα με τον ίδιο τρόπο, με απόλυτη πίστη στον πλουραλισμό.

Δεν είμαστε σαν του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ που στηρίζουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, με το δημόσιο χρήμα ύστερα από  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την οποία όσοι ψήφισαν πρέπει να απολογηθούν ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Δεν είμαστε σαν και εκείνους  που έκαναν ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ στα μέσα ανάλογα με τις απόψεις που αυτά διατυπώνουν, ενώ μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρόσφατα είμασταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ακόμα και ως αναφορά, από το site του Δήμου μας!

Πρακτική που προσωπικά η Αφροδίτη ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ότι δεν νομιμοποιεί. 

Αλλά βέβαια χρεώνεται και εκείνη πολιτικά, ως κορυφαίο μέλος της διοίκησης, όσο και αν αυτό είναι πικρό και πολλές φορές άδικο.
Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ. Δεν μιλάμε για ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΜΑΤΑ!

Και την συνισταμένη δεν την καθόρισες εσύ. Αλλά πειθάρχησες.

3, Αφροδίτη σε παρακαλώ ξαναδιάβασε την χθεσινή μου απάντηση και βρες μου την λέξη "ειρωνική" διάθεση.
 ΨΙΛΟΕΠΙΘΕΤΙΚΗ γράφει. Και μάλιστα ΨΙΛΟ ...., ούτε καν  επιθετική! 
Ε, και σήμερα, είσαι λίγο επιθετική, μου φαίνεται.

4. Την περιπαικτική διάθεση στο "ντουντούκα" επίσης  δεν κατάλαβα ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ. 
Λάθος σου, δεν υπάρχει τέτοιο ύφος, ούτε θα μπορούσε απέναντι ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ! 

Το "ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ" ήταν δική σου έκφραση και απλώς ήθελα να υπογραμμίσω το σημείο με την δεδομένη διαφορά αντίληψης που υπάρχει μεταξύ μας, για το θέμα, διαφορά που παραμένει.
 Εσύ θεωρείς ότι η "διακριτικότητα" δεν μπορεί να συνυπάρχει με έναν στοιχειώδη διαπαραταξιακό έλεγχο σε αυτές τις πολιτικές στις οποίες αναφέρεσαι.
Εγώ έχω άλλη άποψη ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ από την "προσωπική διευθέτηση" τέτοιων κρίσιμων θεμάτων, ΟΠΩΣ Η ΔΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ, που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ. 

5. Αλλά ΝΑΙ, έχεις δίκιο, υπάρχει σατυρική διάθεση ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ και  την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ από την οποία και εσύ σήμερα φροντίζεις να πάρεις - και καλά κάνεις αφού ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ - αποστάσεις. 

Και πώς συμπέρανες καλή μου Αφροδίτη  ότι σου χρεώνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ "συγκάλυψη των όποιων επικοινωνιακών παραλείψεων";;; 

Ίσα, ίσα που χαίρομαι ειλικρινά που σήμερα, έμμεσα υπονοείς δημόσια ότι ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΛΎΠΤΕΤΑΙ αυτή η επικοινωνία του στυλ "συνδέσαμε τον Σταθμό του ΜΕΤΡΟ με το ΜΕΤΡΟ με λεωφορειακή γραμμή"! (ξέρεις  εσύ τι εννοώ).

Αυτή η "εμπνευσμένη, έγκαιρη  και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών και του τοπικού τύπου" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ίσως είναι ο παράγοντας εκείνος που σε οδήγησε να αποδώσεις σε εμάς την ευθύνη που δεν θυμίσαμε στην αναγνώστριά μας ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με την φύλαξη,

Μάλλον όμως στον Σταθόπουλο θα απευθύνεσαι έμμεσα διότι αν δεν κάνω λάθος αυτός πληρώνεται για να κάνει αυτή την δουλειά! 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για να απαντάμε στους δημότες τι έκανε ο Δήμος, το καλοκαίρι. 
Αντιθέτως ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΎΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ και να κάνουν την κριτική τους.

6. Ναι συμφωνώ, Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΨΕΙΡΕΣ και δεν διαχειρίζεσαι με μικροπολιτική τις ανάγκες των πολιτών. ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΕΓΓΥΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ; Τους κλησοσβήστηδες, τους "κατόπιν ενεργειών μου" και τους "κλείσε το blog για να σου δώσουμε τσικουλάτα";

¨Η θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι στην πλειοψηφία ή στην αντιπολίτευση;

Ξέρεις εμείς που "κοκκινίζουμε" όταν μιλάμε για την διαφάνεια δεν την κατανοούμε ως το παραφρασμένο ακροτελεύτιο "η διαφάνεια επαφίεται εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων" αλλά ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, άσχετη και απαραβίαστη από πρόσωπα. (Νομίζω ότι είσαι αρκετά ΚΟΚΚΙΝΗ σε αυτό το θέμα, παρ' όλα αυτά και θα συμφωνήσεις).

ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:

 Σημαντική ΕΙΔΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

Η σύμβαση για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ DELICATESSEN τρέχει από την αρχή του χρόνου, λες,  και όχι από τον Σεπτέμβριο που έγινε ο "διαγωνισμός" στην οικονομική επιτροπή!

Πού διάολο όμως να το ξέραμε εμείς;;; 
Δεν το έχει ανακοινώσει ο Δήμος. 
Θα αναζητήσουμε σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την σύμβαση!

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ, αναλαμβάνοντας το βάρος ΑΛΛΩΝ, θα έμενε η λάθος πληροφορία για τους αναγνώστες μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, αλλά στην αναγνώστριά μας και σήμερα θα πούμε  ΟΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!
ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, όταν ....!

Όσο για υποδείξεις για το τι θα κάνει, δεν θα τις κάνουμε, μεγάλο κορίτσι είναι, διαβάζει και θα βγάλει τα δικά της συμπεράσματα και θα συνδράμει ό,τι πιστεύει σωστό.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ "ΚΟΝΤΡΑ" ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Μου ήρθε και μια ιδέα λοιπόν τώρα:
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ! 

ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ, φτιάξε ένα gmail , στείλτο για σου στείλω ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ του blogger, ώστε να ανεβάζεις Ό,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ - πάντα όμως με δικαίωμα απάντησης (για να διαλέγεις μόνη σου και το χρώμα στα γράμματα).

Κάνω σήμερα την απάντησή μου ΜΠΛΕ, για να την ξεχωρίσω από την δική σου επιστολή που ως βασικό θέμα της ανάρτησης παραμένει μαύρη.  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ -ποτέ μην πιστέψεις ότι μπορεί να έχω τέτοια απέναντί σου -  ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ που ΕΧΕΙΣ! Μην το χάσουμε κιόλας)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου