Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΖΕ !


 42χρονος καταγγέλει πως μετέτρεψαν το σπίτι του στο Χαλάνδρι σε μπαρ

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου, 2013
modern-home-bar-design-pictures-8Θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης έπεσε ένας 42χρονος άνδρας ο οποίος μόλις επέστρεψε στη χώρα μας έπειτα από 4 μήνες απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως καταγγέλει στο «Κουλούρι»  ο άνδρας, το σπίτι του στο Χαλάνδρι μετατράπηκε σε in κοκτέιλ μπαρ, με αποτέλεσμα να είναι πλέον άστεγος.
«Είχα κλειδώσει το σπίτι και είχα κλείσει τα πάντα καθώς γνώριζα πως θα λείπω για καιρό. Είχα αφήσει ένα ζευγάρι κλειδιά στη γειτόνισσα, την κυρία Μαρία για να μου ποτίζει τα φυτά και να ελέγχει ότι όλα πάνε καλά. Τους τελευταίους 2 μήνες ωστόσο δεν με είχε πάρει τηλέφωνο ούτε και απαντούσε στις δικές μου κλήσεις. Όταν τελικά επέστρεψα πριν λίγες ημέρες δεν πίστευα στα μάτια μου. Το σπίτι μου είχε μετατραπεί σε μπαράκι και όλα μου τα πράγματα είχαν πεταχτεί. Όσο για την κυρία Μαρία, μου ομολόγησε πως δέχτηκε μεγάλο χρηματικό ποσό από τους ανθρώπους του Δήμου προκειμένου να τους δώσει τα κλειδιά και να μην μου πει τίποτα», εξιστορεί σοκαρισμένος ο 42χρονος ορκωτός λογιστής για να συνεχίσει «δεν έχω πλέον που να μείνω. Κάθομαι στο παλιό μου σαλόνι και πίνω ψαγμένα κοκτέιλ προσπαθώντας να βρω μια λύση. Τουλάχιστον ο μπάρμαν είναι ξηγημένο παιδί και με κερνάει αρκετά ποτά.»
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Δήμου Χαλανδρίου τα οποία μας μετέφεραν: «Δεχόμαστε διαρκώς αιτήσεις για νέες άδειες μπαρ. Υπάρχουν ήδη πάνω από 100 μπαράκια και οι αιτήσεις για νέα ξεπερνάνε τις χίλιες. Δεδομένου ότι οι χώροι που προσφέρονται για τη δημιουργία μπαρ έχουν αρχίσει να εξαντλούνται, αναζητούνται πλέον εναλλακτικοί χώροι, όπως σπίτια, περίπτερα, παιδικές χαρές, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και γηπεδάκια μπάσκετ. Όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μόδα πριν μεταφερθεί σε άλλη περιοχή κι εμείς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους βοηθήσουμε αφού έτσι τονώνεται η τοπική οικονομία.»
Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Χορζόφ, υπολογίζεται πως σε 3 χρόνια στο Χαλάνδρι θα αντιστοιχούν 2 μπαρ σε κάθε κάτοικο ενώ η αναζήτηση εναλλακτικών προτάσεων θα έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση φαινομένων όπως μπαρ δίχως τουαλέτες, μουσική, πελάτες ή ποτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», ο Δήμος Αθηναίων σχεδιάζει να μεταφέρει στο Χαλάνδρι το δημαρχείο ενώ εξετάζεται και η μεταφορά της Βουλής και όλων των Υπουργείων στην περιοχή. Αρνητική ήταν τέλος η απάντηση του Δημάρχου στο αίτημα του Παναθηναϊκού να χτίσει το νέο του γήπεδο στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου