Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Γερμανοί, είστε τώρα ικανοποιημένοι;


guardian_greece_969578122

Αυτό που ήθελαν οι Γερμανοί να καταφέρουν το κατάφεραν. Προφανώς τώρα θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με τις εικόνες εξαθλίωσης των Ελλήνων που μας επέβαλε η κυβέρνησή τους σε συνεργασία με τους εδώ γερμανόφιλους.

Μισούν τους Έλληνες και τους θεωρούν τεμπέληδες που τρώνε τα γερμανικά χρήματα. Πολλά γερμανικά ΜΜΕ και η προπαγάνδα μεγάλου μέρους της άρχουσας ελίτ της Γερμανίας (φιλοτουρκική στο βάθος της), φανάτισαν τον γερμανικό λαό εναντίον των Ελλήνων, όπως κάποτε εναντίον των Εβραίων, παρουσιάζοντας τους Έλληνες σαν κάποιους πονηρούς Βαλκάνιους εδώ στον Βαλκανικό Νότο που δεν δουλεύουν, αλλά κάθονται και πίνουν όλη μέρα ούζο τρώγοντας τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων.

Ελπίζουμε “φίλοι” μας Γερμανοί τώρα να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που καταφέρατε. Ελπίζουμε τουλάχιστον να χαίρεστε με αυτή την κατάσταση στην οποία μας οδηγήσατε και που ακόμα τα χειρότερα δεν ήρθαν.

Ας όψεται όμως η δική μας άρχουσα πολιτικοοικονομική ελίτ που πρόδωσε πολιτικά το λαό της για να εξακολουθήσει να νέμεται την ελληνική κοινωνία.

Κάποια μέρα όμως ο λαός θα την ανατρέψει.

του Πέτρου Χασάπη
http://www.olympia.gr/, 9/2/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου