Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΑ: Ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ

Στεγνώσατε; 
Αυτό συμβαίνει αναγνώστη μου, στο Χαλάνδρι κάθε δέκα χρόνια περίπου. Δεν επαρκεί ο κλειστός αγωγός που "υποδέχεται" το ρέμα και πνίγεται ο Συνοικισμός - εκεί στην ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑ.

Όταν κατασκευαζόταν η Αττική οδός μας έλεγαν ότι από κάτω πέρασε ένας μεγάλος αγωγός ομβρίων που μας έλεγαν ότι θα πάρει όλα τα όμβρια ανάντι της Αττική οδού (δηλαδή ό,τι κατεβάζει η Πεντέλη) και θα τα στείλει στην θάλασσα, στην Ραφήνα και ότι το Χαλάνδρι δεν θα ξαναπνηγεί.
Αλήθεια είναι ανοικτός αυτός ο αγωγός; Ρωτάμε μπας κι ξέρει κανείς να μας πληροφορήσει.

Πάντως δεν έχεις παράπονο. Κάθε φορά που γίνεται πλημμύρα μαθαίνουμε από τα κανάλια ότι τα φρεάτια δεν καθαρίζονται γιατί δεν είναι σαφές ποιανού αρμοδιότητα είναι τα πάνω από την σχάρα, ποιανού  τα κάτω, τα μέσα, τα έξω.

Και πάλι καλά δηλαδή που η κρίση έχει κάνει πολλούς να κλέβουν τις σχάρες από τα φρεάτια για να τα πουλάνε για μέταλλο και έτσι ήταν πολλά φρεάτια ανοικτά. Αλλιώς θα είχαν φτάσει τα αμάξια από τον Συνοικισμό ... στην Φρεατίδα.

Θα αλλάξει τζάμια σε σχολείο λέει ο Νίκος Πανταζής. Καλό πράγμα είναι αυτό δεν λέω, αλλά μην μας βάλει στο τέλος ο Αεικίνητος να σφουγγαρίσουμε και το γραφείο του δεν ξέρω, τώρα που έχει έλλειψη καθαριστριών ο δήμος.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ... ΝΙΚΟ στην Καλλιόπη!

Καλά βρε Άρη, έτσι να χαρείς: Έκανες ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΠΡΑΣΣΟΣ για τους άλλους που έλειπαν; Πόσο ΠΑΡΕΑ είσαστε τελικά;


Σύνεδροι με ψήφους ... ΟΚΤΩ. 
Και όλοι οι 70φεύγα εκεί! 
ΚΑΤΣΙΚΩΜΕΝΟΙ! 
Στο Χαλάνδρι ψήφισαν λέει 600. (Mαζί με τους νεολαίους). 
Είναι οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ και καμιά 50αριά ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ, που πίστευαν ότι μπορεί "η παράταξη να ανασυγκροτηθεί διότι  έχει λάβει το μήνυμα". Σήμερα που είδαν αυτοί οι ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ πάλι το ίδιο ακριβώς σκηνικό και τα ίδια πρόσωπα να εκλέγονται, άξιους νέους ανθρώπους που το παλεύουν να χάνουν, λένε πάλι στα τηλέφωνα "είχες δίκιο". 

Για την ιστορία ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ, όσοι έβαλαν υποψηφιότητα, εκτός από 4.
Θα πάνε λέει στο συνέδριο με ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ τον μεγάλο αρχηγό, λέει.

Πρώτη σε ψήφους εκλέχτηκε μια γυναίκα - ανεξάρτητη από τις τοπικές φυλές και φύλαρχους με 74 ψήφους. 
Θα βγάζαμε τα αποτελέσματα αναλυτικά με ονόματα αλλά μετά θα μας καταγγείλει η δυναστεία για παραβίαση της εσωτερικής τους διαδικασίας οπότε δεν ...! Άμα θέλουν να βγάλουν δελτίο τύπου.

Πάντως το αποτέλεσμα είναι καθαρό: Οι εκσυγχρονιστικές  δυνάμεις Α νίκησαν τις πολύ εκσυγχρονιστικές δυνάμεις Β με δύο κέντρα "ανάπτυξης" (Μαλέσιος οι μεν, Πρωτόπαπας οι δε θα το σχηματοποιούσαμε πολύ χονδρικά, ενώ ηττήθηκαν οι δυνάμεις του Νίκου Πανταζή.).
Βάση εκλογής συνέδρου ήταν οι 8 ψήφοι. (ΝΑΙ ΟΚΤΩ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ).

Με εκείνον τον έρμο που κράταγε ανοικτό τόσο καιρό το μαγαζί, με τα έπιπλά ΤΟΥ, το κομπιούτερ ΤΟΥ και τις ώρες ΤΟΥ, που του ζητήσατε και τα ρέστα που δεν πληρώνει ΚΑΙ το νοίκι και το ρεύμα από την τσέπη ΤΟΥ, τι έγινε ρε παιδιά; 
Δεν έβαλε υποψηφιότητα; Αυτόν τον είχατε για το σφουγγάρισμα έτσι; Στας εκλογάς έρχονται τα μεγαλοστελέχη και κατσικώνονται απόξω. Με πρώτη και αρχηγό, ε, ε τι να λέμε τώρα.
ΠΑΣΟΚΟΙ και μαλιστά ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ φιλαράκο. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Ή ΑΝΑΨΕ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΕΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ, που έλεγε η γιαγιά μου.

Ο Καραμανλής λέει "τον πάει τον Τσίπρα".
Καλά πάμε.

Και όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε τώρα αναγνώστη μου,  θα τραβάμε μια ΑΝΤΙΚΑΤΙ πορεία, εμείς οι αριστεροί (αριστερά μπαίνοντας)  έτσι για πλάκα, ώστε αν κανένας μικρομεσαίος  σκεφτεί ότι πρέπει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να του αλλάζουμε γνώμη αμέσως, να μας σιχτιρίζει και να τον στέλνουμε πίσω στο μαντρί από όπου έφυγε.

Και κυρίως θα κοιτάμε να είναι Σάββατο πρωί,  τρεις μέρες μετά την Γενική Απεργία, που δεν κάναμε τότε την πορεία συμπαράστασης στην Βίλλα Αμαλία γιατί τότε είμασταν  .... (αριστερά βγαίνοντας).

"Εμείς φτιάξαμε ρε το Σοφάκι.  Αν δεν είμασταν εμείς ρε θα είχε κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ, ρε;Τι νομίζετε ρε; Μόνη της το έριχνε το ακόντιο; Αν δεν είμαστε εμείς οι ΠΑΣΟΚοι, δεν θα την ήξερε η μάνα της."
 (ΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ  ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΜΑΡΙΑ  ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Οέο)

Με πήρε καλός σμπίρος από το ΠΑΣΟΚ τώρα και μου είπε ότι ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν - αν ήθελαν - εκτός από την κάλπη της νεολαίας και στην κάλπη του κόμματος.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΖΑΝ με την άδεια της ΕΚΑΠ; Αμ έτσι βγαίνει το 100000!
Στο Χαλάνδρι λέει πάνω από 100 νεολαίοι ψήφισαν και στην άλλη κάλπη.
Α! καλά!
Έτσι εμείς οι παλιές καραβάνες βγάζαμε ότι ψήφιζαν και 300.000 άμα θέλαμε.

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου