Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                                                                                             Χαλάνδρι 22/02/2013                                                                                                            
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ μετά την πάροδο έξι μηνών αγωνιστικής δράσης, των Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης, αισθάνεται υπερήφανο και δικαιωμένο για τις επιλογές του,  καθώς  τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα και οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας,  είναι αξιοζήλευτα.
Καταρχήν είναι ιδιαίτερα τιμητικό  στην μόλις δεκαπεντάχρονη ιστορία του Συλλόγου μας οι παρουσίες, τόσο του Ανδρικού όσο και του Γυναικείου, Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης, στους φετινούς τελικούς των αντίστοιχων Κυπέλλων της Ε.Σ.Κ.Α.
Αφετέρου μετά την πάροδο 17 αγωνιστικών, η πορεία των παραπάνω ομάδων στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Α’ Ε.Σ.Κ.Α. τις βρίσκει να πρωταγωνιστούν.  
Οι  Άνδρες  είναι στην 4η θέση επί συνόλου 14 ομάδων, με 12 νίκες και 29 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τις δυο ομάδες που είναι επικεφαλής, , διεκδικώντας την άνοδο  τους στην Γ’ Εθνική.
Αντίστοιχα οι Γυναίκες με 31 βαθμούς συγκομιδή από τις 14 νίκες τους, βρίσκονται στη 2η θέση επί συνόλου 12 ομάδων και είναι  μεγάλο φαβορί για τον τελικό των play off , όπου ο νικητής κερδίζει την άνοδο του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Νότου Γυναικών.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες μας των Τμημάτων Νεανίδων & Κορασίδων καθώς οι πρώτες κατάφεραν στον τρίτο χρόνο παρουσίας τους στο αντίστοιχο πρωτάθλημα να κατακτήσουν αήττητες, με 18 νίκες, την 1η θέση στην Β’ κατηγορία,  κερδίζοντας έτσι τη συμμετοχή τους για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στην Α’ κατηγορία Νεανίδων, δηλαδή μεταξύ των 10 καλύτερων ομάδων του Λεκανοπεδίου στην ηλικία τους.
Οι κορασίδες μας θα συνεχίσουν για 4η συνεχή χρονιά να αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους σ’ αυτήν, παραμένοντας έτσι μεταξύ των 12 καλύτερων ομάδων στην ηλικία τους.
Οι παραπάνω επιτυχίες αποδεικνύουν περίτρανα τη σπουδαία δουλειά που γίνεται  στις υποδομές του Συλλόγου μας!
Για όλη αυτή την προσπάθεια είμαστε ευγνώμονες στους προπονητές μας κ.κ. Νικητόπουλο Τάσο (ανδρικό),  Μανουσάκη Μάνο (γυναικείο-κορασίδες-νεάνιδες) και στους βοηθούς τους κ.κ. Αβραμίδη Γιάννη και Νίκλα Θάνο αντίστοιχα, που καθημερινά σε συνεργασία με τους αθλητές και τις αθλήτριές μας δείχνουν όλοι τους μαζί, έμπρακτος, σ’ αυτές τις δύσκολες συγκυρίες για την πατρίδα μας, πόσο αγαπούν τον αθλητισμό κι ενδιαφέρονται για την προσέλκυση των νέων της περιοχής μας στα γυμναστήρια.
Φυσικά σημαντική βοήθεια έχουν προσφέρει οι έφοροι των ομάδων μας κ.κ. Χαραλαμπόπουλος Χρήστος, Σκουτέλας Σταμάτης, Ανανιάδου Μαρίνα, Τσέτα Άννα που με κύριο όπλο τους τη δημιουργία και διατήρηση άριστου κλίματος εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργία των τμημάτων μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς-μέλη κι όλους τους φίλους του Συλλόγου μας που με την παρουσία τους στους αγώνες, παροτρύνουν τους αθλητές μας και με τις επευφημίες τους δημιουργούν θερμή ατμόσφαιρα, αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια.
Ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς και  να παρευρεθούμε στους τελικούς που θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ (εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ), στις:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Σ.Κ.Α ΑΝΔΡΩΝ  
Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Νικητής Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ – Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, ώρα 21:00

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Σ.Κ.Α. ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, ώρα 21:00

Προσκαλούμε λοιπόν, όλους τους φιλάθλους του Δήμου Χαλανδρίου να προσέλθουν σε αυτά τα παιχνίδια-γιορτή για την Καλαθοσφαίριση του Λεκανοπεδίου Αττικής που ταυτόχρονα προβάλλουν και την αθλητική προσπάθεια των νέων της περιοχής μας.

                                                   Για το Δ.Σ
     Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας
 
 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου