Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ. ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ!

Βάζουν τρικλοποδιές στον Δήμαρχο Χαλανδρίου (από το parapolitika.gr)

XAΛΑΝΔΡΙ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡΑ!!!(από το OMERTA)


Έχουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για τις επικείμενες εξελίξεις, τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας στους οποίους αναφέρονται τα δημοσιεύματα αλλά και ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους εσωπαραταξιακούς ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ του Γιώργου Κουράση (γιατί γι' αυτό μιλάμε) που όλο το τριήμερο έκαναν επαφές και τηλέφωνα προετοιμασίες.
Για αναλυτικό ρεπορτάζ θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή, αφού δεν μπορούμε να αναπαράγουμε "φήμες" ακόμα και αν ξέρουμε ότι είναι έγκυρες και μάλιστα με ονόματα.

Οι εξελίξεις όμως έχουν και άλλη σελίδα, αφού με γρήγορους ρυθμούς τρέχουν  οι διεργασίες και στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, όπου και εκεί φαίνεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις ίσως και μέσα στην βδομάδα. Το Σάββατο μάλιστα συναντήθηκαν δύο κορυφαία αυτοδιοικητικά στελέχη, που έχουν διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχοι και βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός δημοτικού συμβουλίου με δική τους επιλογή και συμφώνησαν ότι έχει έρθει η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να αμφισβητηθεί η μονοκρατορία που έχει επιβληθεί στην πόλη από το γαλαζοπράσινο φιλομνημονιακό κατεστημένο και να προετοιμαστεί μια φρέσκια αυτοδιοικητική πρόταση για το Χαλάνδρι.

Αυτά συμβαίνουν στο πολιτικό επίπεδο.
Διότι πληροφορίες μας λένε ότι αυτά θα φανούν πασχαλιάτικες στρακαστρούκες μπροστά στις βόμβες που διαρρέεται ότι θα σκάσουν από την δικαιοσύνη και που - αν επιβεβαιωθούν - θα προκαλέσουν σεισμό και απίστευτα ντόμινο και θα αναδιατάξουν ραγδαία και βίαια όλο το τοπικό πολιτικό σύστημα.

Σήμερα δεν θα σας πούμε περισσότερα αλλά σύντομα, το πιθανότερο μέχρι την Παρασκευή, θα σας δώσουμε ρεπορτάζ με ονόματα.

ΥΓ: Αύριο στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του εμπορικού συλλόγου κατά του δήμου Χαλανδρίου για την αναστολή λειτουργίας των παρκομέτρων. Θα ακούσετε - ίσως - πολλούς να δίνουν στο θέμα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ διαστάσεις. 
Από τρεις πλευρές μας έχει διαρρεύσει ένα πολύ περίεργο σενάριο που συνδέει το θέμα με ιδιωτικές υποθέσεις συνδημοτών μας και εκβιασμούς. 
Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε αυτά τα σκεπτικά, πολύ δε περισσότερο να τα αναπαράγουμε. Θα περιμένουμε αύριο να δούμε πώς θα υποστηριχτεί η προσφυγή και ποια θα είναι η απόφαση της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου