Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο "αντιστασιακός" Μανιτάκης που απειλεί με παραίτηση..καλεσμένος στα γενέθλια του Ράιχενμπαχ

Γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: 
"Επιμένει στην άποψή του να μην προχωρήσουν οι σκέψεις για απολύσεις στον δημόσιο τομέα ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός, κ. Αντώνης Μανιτάκης, όπως προτείνει η Τρόικα. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει καμία τέτοια προοπτική, ενώ στενοί του συνεργάτες εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο ένα τέτοιο μέτρο θα μπορούσε να «περάσει» από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών."
Παράλληλα διαρρέεται τεχνηέντως η φημολογία ότι απειλεί με παραίτηση ο Μανιτάκης..και καλά να μας το παίξει αντιμνημονιακός και αντιστασιακός........ 

Την ίδια στιγμη διαβάζουμε στην "δημοκρατία" 
"Εξήντα οκτώ κεράκια έσβησε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο επιτετραμμένος της Frau Μέρκελ και των δανειστών της Ελλάδας Ράιχενμπαχ και ως bon viveur αποφάσισε να το... γλεντήσει με καλή παραδοσιακή κουζίνα σε μπιστρό επί της Λουκιανού στο κοσμικό (ακόμα) Κολωνάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο επικεφαλής της «Task Force» είχε καλέσει για τα γενέθλιά του 30 άτομα, μεταξύ των οποίων τον πρώην πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, τους υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη, Αντώνη Μανιτάκη, τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη, την επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου και φυσικά τον...πολύ Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ, αφού πρώτα η αστυνομία είχε φροντίσει να «στεγανοποιηθεί» η περιοχή με διακριτικά αλλά δρακόντεια μέτρα."

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/03/blog-post_5835.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου