Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ _ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ



ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                           
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922,926
email: press@halandri.gr                  Χαλάνδρι, 17 Μαΐου 2013


                                                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                      
Καμιά σχολική μονάδα στα όρια του δήμου μας δεν πρόκειται να κλείσει, τουλάχιστον όσον αφορά τη σχολική περίοδο 2013-14! Σύμφωνα με έγγραφο του κ. Φαλούκα, διευθυντή της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, δεν θα υπάρξει η παραμικρή μεταβολή στις αυτόνομες σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλανδρίου και το όλο θέμα θα επανεξεταστεί από τη μεθεπόμενη περίοδο.
Ειδικά για το 2ο Γυμνάσιο, όπου αντιμετώπιζε και το μεγαλύτερο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχουν ξεσηκωθεί γονείς και μαθητές (με τη συμπαράσταση και του δήμου μας), η αυξητική τάση στις εγγραφές της Α΄ Γυμνασίου απέτρεψε την πιθανότητα κατάργησής του. Μέχρι σήμερα οι μαθητές του εν λόγω σχολείου μειώνονταν συνεχώς, όμως από την επόμενη χρονιά θα είναι περισσότεροι, αφού θα εγγραφούν έξι μαθητές από το 11ο Δημοτικό Σχολείο, 27 μαθητές από το 12ο, 14 μαθητές από το 13ο και 12 από το 14ο Δημοτικό.
Ο δήμαρχος της πόλης μας, Γιώργος Κουράσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα των κοινών προσπαθειών της δημοτικής αρχής, των δημοτικών παρατάξεων και των υπολοίπων φορέων που ασχολήθηκαν επί σειρά μηνών σχετικά με το πρόβλημα που είχε προκύψει.

                                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου