Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Οι επίορκοι (του σάπιου πολιτικού συστήματος και της συγκυβέρνησης) πότε θα βγουν σε αργία;

Παραβιάζουν νόμους και Σύνταγμα κι ακόμα είναι στην καρέκλα τους

Με τις πρωτοφανείς, κατάφωρα άδικες, παράλογες και αντισυνταγματικές διατάξεις του 3ου Μνημονίου και την... προκαταβολική τιμωρία που υφίστανται οι υπάλληλοι με τη θέση τους σε αυτοδίκαιη αργία μόνο και μόνο αν παραπεμφθούν για πειθαρχικό έλεγχο από τα αρμόδια, σε κάθε περίπτωση, όργανα, ανατρέποντας πλήρως το τεκμήριο της αθωότητας και κάθε έννοια χρηστής διοίκησης, καταδικάζεται η δημόσια διοίκηση και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε πλήρη κατάρρευση, ενώ οι εργαζόμενοι μπαίνουν σε καθεστώς ομηρίας και εκβιασμών. Εγκαθιδρύεται ένα καθεστώς τρόμου και αυθαιρεσίας που εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα εκφοβισμού της κοινωνίας.
Πρόκειται, σαφώς, για άλλο ένα επεισόδιο του σίριαλ της στοχοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, με στόχο τη συνολική απαξίωση του Δημοσίου, μέσα από την κατασκευή της απαραίτητης «συναίνεσης» της κοινωνίας. 
Η «προθυμία» τους, όμως, για τιμωρία σταματά όταν πρόκειται για το πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης και της τρόικας. Τότε δεν θέλουν ούτε καν να διερευνηθούν οι ενδεχόμενες ευθύνες τους. Αντίθετα, εκεί κυριαρχεί η ασυλία και η συγκάλυψη. 
Τις «ρυθμίσεις» της αυτοδίκαιης αργίας πρέπει να εφαρμόσει ο ελληνικός λαός για να απαλλαγεί άμεσα από την τρικομματική κυβέρνηση!

Διότι, αυτή η κυβέρνηση
«... εκδηλώνει άρνηση 
αναγνώρισης 
του Συντάγματος»
(άρθρο 107 παρ. 1 περίπτ. α' Υπαλλ. Κώδικα)
καθώς διαπράττει καθημερινά, όχι παραπτώματα, αλλά εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού, τον οδηγεί στην εξαθλίωση, στην υποτέλεια, την εξόντωση. Αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή, ενώ με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου απαξιώνει το Κοινοβούλιο και έχει κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο.

Αυτή η κυβέρνηση
«… εκδηλώνει έλλειψη 
αφοσίωσης στην Πατρίδα 
και τη Δημοκρατία»
(άρθρο 107 παρ. 1 περίπτ. α' Υπαλλ. Κώδικα)
καθώς έχει οδηγήσει τη χώρα στην επιτήρηση με τα μνημόνια, ποινικοποιεί, κατασυκοφαντεί και καταστέλλει άγρια τους κοινωνικούς αγώνες.

Αυτή η κυβέρνηση 
«... χρησιμοποιεί την ιδιότητά της 
για εξυπηρέτηση ιδιωτικών 
συμφερόντων του ίδιου 
του προσωπικού της
και τρίτων προσώπων»
(άρθρο 107 παρ. 1 περίπτ. ιδ' Υπαλλ. Κώδικα)
καθώς έχει προχωρήσει στο ξεπούλημα της χώρας και του δημόσιου πλούτου σε ξένα και εγχώρια συμφέροντα.

Αυτή η κυβέρνηση 
«... παραλείπει 
τη δίωξη και τιμωρία...»
(άρθρο 107 παρ. 1 περίπτ. κδ' Υπαλλ. Κώδικα)
… των υπεύθυνων του πολιτικού προσωπικού της για την εξαπάτηση και την καταλήστευση του ελληνικού λαού, ενώ συγκαλύπτει εκατοντάδες σκάνδαλα, εξασφαλίζοντας την ασυλία τους.

Αυτή η κυβέρνηση που βάζει τα συμφέροντα των δανειστών και της τρόικας πάνω από τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας, είναι πράγματι επίορκη και επικίνδυνη για την επιβίωση του ελληνικού λαού.
Δεν θα φύγουμε εμείς. Αυτοί πρέπει να φύγουν. Να τους διώξουμε!

Μ.Κ.
Εφημερίδα "δρόμος της Αριστεράς", 3-4/5/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου