Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Έχουν κάτσει οι "ΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ" και κριτικάρουν τα πάντα. 

Δεν τους αρέσει κανείς και τίποτα. 
Πρέπει λέει να ενωθούν όλοι για να γίνει μια μεγάλη παράταξη αλλά όμως να μην είναι άσχετοι, άπειροι, χοντροί, αδύνατοι, άσχημοι, όμορφοι, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ αλλά πρέπει να είναι ΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι μέσα. 

Δηλαδή να ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που είναι "προοδευτικό" και "υπεύθυνο" θέλουν ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ.

Αλλά αυτή τη φορά δεν θα φάνε.


Απίστευτη ενέργεια του Πρίγκηπα καταρρακώνει κάθε έννοια δεοντολογίας:

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ Α.Ε. - που υποτίθεται ότι εργάζεται για τα συμφέροντα της εταιρίας -  δημοσιεύει σε εφημερίδα ιδιοκτησίας του έγγραφο πολίτη προς την εταιρία πριν αυτό καν αξιολογηθεί και συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο.

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ.

Τόσα χρόνια και δεν έχουμε δημοσιοποιήσει ούτε ένα έγγραφο από την ΦΛΥΑ ΑΕ. Αλλά υπάρχουν οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.

ΝΤΡΟΠΗ. Τίποτε άλλο.

Αλλά ΚΩΛΟ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΓΕΙΡΑ, ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ!

Χαμός - υποτίθεται - ότι γίνεται για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Έτσι θέλουν να εμφανίζουν οι "παρασκηνιακοί" για να αποτρέπουν νέους ανθρώπους να ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.  Τους κομπλεξάρουν αφού νομίζουν ότι έρχονται οι "μεγάλες προσωπικότητες".

 ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ λέει η Πλατεία. Από αυτά που ακούτε κρατάτε τα μισά και πετάτε τα άλλα μισά στην θάλασσα. Τα ίδια κάθε τετραετία. ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ δηλώνουν ότι θα κατέλθουν εις τας εκλογάς και τελικά βγαίνουν οι ίδιοι 40 χρόνια.

Θέλει άντερα αδελφιάαααα

"Μεγάλες προσωπικότητες", "νέοι ωραίοι άφθαρτοι αλλά  και άσχετοι ", πρώην υπουργοί που έχουν μείνει χωρίς κουτάλα εμφανίζονται από το πουθενά και αποφασίζουν να σώσουν το Χαλάνδρι.

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!
Και να ξαναχτίσει την διαλυμένη από τις εξυπνάδες της διοίκησης Ανδρεάση κοινωνική του συνοχή, να ξανανακαλύψει τον διάλογο, την συναπόφαση, τον δημοκρατικό προγραμματισμό και την κοινωνική λογοδοσία.

Με μπροστά τους δικούς του ανθρώπους.

Διότι όλα μπορούν να μας πουν (και να τα γράψουμε) αλλά όχι ότι αυτοί ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από εμάς κάποιοι που το ανακάλυψαν "προσφάτως".

Ανακοινώθηκε η ίδρυση τη δημοτικής μας κίνησης και δεν έπεσε κανένα βουνό να μας πλακώσει. Για άλλη μια φορά θα εκτεθούν οι Κασσάνδρες. Αλλά θέλει ρέγουλα.

Έχω κάνει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ υπομονή. Αλλά όχι και "δεξιός υποψήφιος δήμαρχος" ρε συντροφάκι. Μικρός είσαι, δεν ξέρεις, ρώτα πρώτα. Και σε πάμε κιόλας ...

Α, ξέχασα. Έχουμε κοινωνικό παντοπωλείο και μέχρι μεθαύριο δέχεται αιτήσεις για να βοηθήσει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όχι ότι θέλουμε να παριστάνουμε τους έξυπνους αλλά εκεί με το θέμα του νομισματοκοπείου μάλλον φάνηκε ότι ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΛΑ. Και ότι η συνεργασία μπορεί να αποδώσει αποτελέσματα για την πόλη.

Αν βέβαια ο ΠΡΩΤΟΣ δε νιώθει ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΠΡΙΓΚΗΨ αλλά PRIMUS INTER PARES.

Γιατί αδέλφια, ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ. Φτάνει .....

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου