Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι «νονός της νύχτας» που πουλούσε προστασία σε καταστήματα των βορείων προαστίων

Τριαντάχρονος «νονός της νύχτας», συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο, για εκβιάσεις και βίαιες επιθέσεις εναντίον καταστηματαρχών στα βόρεια προάστια.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές το βράδυ στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, εκβίαση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του είχε σχηματισθεί, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, δικογραφία γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος, κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2013, με απειλές και βία, απαιτούσε χρήματα για «προστασία» από καταστηματάρχες στα βόρεια προάστια. Στις περιπτώσεις που οι καταστηματάρχες αρνούνταν να του δώσουν χρήματα, ο 30χρονος τους χτυπούσε ή προκαλούσε φθορές στα καταστήματά τους και αφαιρούσε τα χρήματα με βία.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2012 ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κατ' επάγγελμα εκβιάσεις, σε βάρος καταστηματαρχών σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Τακτικό Ανακριτή Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Halandri Pedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου