Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Για κοινωνικό μακελειό προειδοποιεί ο Αλ. Μητρόπουλος


MITROPOULOS ALEKSIS

Για «κοινωνικό μακελειό» χωρίς τέλος κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μητρόπουλος σε σχόλιό του για τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Όπως αναφέρει, εμβρόντητος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί το νέο, πιο σκληρό γύρο της μνημονιακής βαρβαρότητας.

«Το κράτος ακρωτηριάζεται, οι κοινωνικές υπηρεσίες αποσαθρώνονται, υπάλληλοι με προϋπηρεσία ετών, ακόμα και κάτοχοι διδακτορικών τίτλων, μέσω της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας οδηγούνται στην απόλυση», σημειώνει και προσθέτει πως σειρά έχουν τώρα τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα κοινωνικά ιδρύματα, κι ότι άλλο το ατελές κοινωνικό κράτος στήριξε μέχρι τώρα, τα πολύπαθα, τα φτωχά κοινωνικά στρώματα.

Ο βουλευτής εκτιμά ότι βρισκόμαστε μπροστά σε σχεδιασμένη κοινωνική γενοκτονία καθώς εκατομμύρια συμπολιτών μας που δεν έχουν τα προς το ζην καλούνται να ξεχρεώσουν τους δανειστές, διακινδυνεύοντας την ίδια την επιβίωσή τους.

«Επιτηδευματίες διασύρονται κι επιχειρηματίες ευτελίζονται σε κοινή θέαση. Η ανεργία καλπάζει, ιδιαίτερα των νέων μας. Κοινωνικό μακελειό χωρίς τέλος, με άπειρα μνημονιακά ανακοινωθέντα κατά του εχθρού λαού», συμπληρώνει.

Παράλληλα καλεί τον λαό να μείνει όρθιος και την κοινωνία να ελπίζει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά, παίρνει πρωτοβουλίες σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα για έξοδο από το βαθύ μνημονιακό τούνελ, για έξοδο προς τα μπρος με προοπτική, διαφυγή στο μέλλον, με οικονομική ανάπτυξη, στήριξη της μισθωτής εργασίας, με αξιοπρέπεια και ευημερία για όλους», καταλήγει.

http://www.spirospero.gr/, 29/7/2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *