Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αντιφασιστικό Συλλαλητήτριο το Σάββατο 12/10 στις 6μμ στο Νέο Ηράκλειο




ΦΟΡΕΙΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 01.10.13 αντιφασιστική σύσκεψη φορέων Βορείων Προαστίων Αθήνας στο Ηράκλειο με σκοπό το συντονισμό της αντιφασιστικής δράσης στη περιοχή και την προώθηση κοινών δράσεων ενάντια στο φασισμό και τις κυβερνητικές πολιτικές που τον ενισχύουν.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 12 Οκτώβρη (ημέρα που αποχώρησαν οι ΝΑΖΙ από την Αθήνα το 1944), στις 6 μμ από την πλατεία ΗΣΑΠ του Ηρακλείου με πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Β. Προαστίων στη Λ. Ηρακλείου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να απομονώσουν πολιτικά, ηθικά και ιδεολογικά το φασισμό και να κατανοήσουν τη στενή σχέση Χρυσής Αυγής και Κυβέρνησης.

Δεν έχουμε αυταπάτες για την μνημονιακή συγκυβέρνηση, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη που ανοικτά κάλυπταν ακόμα και καλύπτουν τους νεοναζί.

Αγωνιζόμαστε για το τσάκισμα του φασισμού, του ρατσισμού και την ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας μέσα από τους αγώνες του κινήματος και την ενότητα της εργατικής τάξης.

Καλούμε σε μαζική παράσταση, την Τρίτη 08.10 6.30 μμ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου απαιτώντας από το Δήμο να πάρει ξεκάθαρη απόφαση για να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Β. Προαστίων στο Ηράκλειο.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.10, 6 μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου