Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΚΡΙΣΗ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (sic) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ!!!!

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με πολυπληθή συμμετοχή του κόσμου, εορτάστηκε στην πόλη του Χαλανδρίου η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία του Δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, της εκπαιδευτικής κοινότητας και εκπροσώπων του κλήρου.

Μετά το πέρας της δοξολογίας στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, από τους επισήμους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Στον πανηγυρικό της ημέρας, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Κουράσης αφού εξήρε την προσφορά όλων εκείνων που συνέβαλαν στην εποποιία του ΄40, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η ιστορία διδάσκει. Η ιστορία μπορεί να μας κάνει καλύτερους.

Η 28η Οκτωβρίου μας δείχνει ότι καμία κρίση δεν είναι ανυπέρβλητη.

Καμία κρίση δεν πρέπει να μας κάνει να λυγίζουμε, αλλά να την αντιμετωπίζουμε με ενότητα, ηθική υπεροχή, θέληση για αντίσταση, σχέδιο και με σοβαρότητα, όπως αρμόζει στην ιστορία μας.

Ο ελληνισμός και σήμερα περνάει μια μεγάλη κρίση, η οποία δεν εντοπίζεται μόνο στο οικονομικό επίπεδο.

Είναι κρίση αξιών και ήθους. Η 28η Οκτωβρίου μας διδάσκει ότι για να υπερβούμε αυτή την κρίση χρειαζόμαστε να ανακαλύψουμε πάλι την ηθική μας, τη συλλογικότητά μας, την εθνική μας συνείδηση.»

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Εθνικής Αντιστάσεως, στην κεντρική πλατεία της πόλης, από το Δήμαρχο, από τον εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και από συλλόγους πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Δεν σχολιάζουμε - συνήθως δελτία τύπου. Τώρα θα κάνουμε εξαίρεση!

Η γνωστή επικοινωνιακή ομάδα των "ΜΥΩΠΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ξεπέρασε τα όρια.

Άκου αναγνώστη μου:

Η χώρα περνάει σε λίγο στο 7ο συνεχές έτος ύφεσης - (ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ τέτοιο πράγμα)

Έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 4000 άνθρωποι,

Το 35% του ελληνικού πληθυσμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, οικογένειες διαλύονται, οικογενειάρχες οδηγούνται στην φυλακή για χρέη, συμπολίτες μας αναζητούν τροφή στα σκουπίδια, η ανεργία των νέων ξεπερνάει το 60% ενώ ο γενικός δείκτης της ξεπερνάει το 30%.

ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,

η διοίκηση εκείνου "του ήθους" που μετέτρεψε το Χαλάνδρι σε μπαρούπολη,


η διοίκηση εκείνου "του ήθους" που νοίκιασε το κτίριο της Παπαγού με 5500 ευρώ για το παντεσπάνι των κολλητών με πρόσχημα ότι θα δίνει ένα κιλό φακές στον άπορο συμπολίτη μας,


ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΡΙΣΗ "ΗΘΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.


Αυτό το δελτίο τύπου ας το θυμάται την 25η Μαρτίου αν προκληθούν "ακραίες αντιδράσεις".

ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Κάτι τέτοια έλεγαν και στην κατοχή, οι πρόγονοι με ... το πηγάδι! (ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ, όχι το άλλο, που πάει το μυαλό σας. Δεν ξέρεις ποιο πηγάδι; Θα σου πούμε άλλη φορά, που θα τσαντιστούμε ακόμα περισσότερο με τον Αεικίνητο).

Έτσι έλεγαν και τότε οι δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες. Ότι ήταν"ανήθικοι" , "άμυαλοι", "χωρίς σχέδιο", όσοι δεν "συνεργάζονταν" και ότι ήταν "προς το εθνικό συμφέρον αυτό που έκαναν αυτοί ενώ οι άλλοι, οι ΕΠΟΝίτες, οι ΕΑΜίτες, οι Αντιστασιακοί στα βουνά, έθεταν την εθνική επιβίωση σε κίνδυνο".

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Και αυτό το λέμε εμείς ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, δεν ανήκουμε σε ακραίες αριστερίστικες φράξιες εθνομηδενιστών.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΖΩΦΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ "ηγέτες" ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, για να είναι αρεστοί στα αφεντικά τους, ομιλώντας για κρίση ήθους και αξιών.

Σας θυμίουμε ότι αυτά τα είπε και ο ΓΑΠ και τώρα αποφεύγει να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος.

ΥΓ 1: Το πραγματικό ήθος των συντακτών φαίνεται από την πρώτη παράγραφο του δελτίου τύπου!

ΥΓ2: Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας:

Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ "ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ - wannabe -ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ.


Αν τα "είχαν βάλει κάτω" με "σοβαρότητα" και "σχέδιο" οι παππούδες μας και δεν έκαναν ποτέ ΓΙΟΥΡΓΙΑ στην Πίνδο φωνάζοντας "ΑΕΡΑ" (αυτό ήταν ... όλο το "επεξεργασμένο" σχέδιο του Μεταξά, τότε).


Αν τα είχαν βάλει κάτω ο ΑΞΟΝΑΣ δεν θα είχε υποστεί την πρώτη του ΗΤΤΑ στην ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου