Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ.

ΜΑΪΜΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡ


Ψηφίστηκε εχθές στο δημοτικό συμβούλιο, μόνο από τους συμβούλους της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ συνδιοίκησης, η πρόταση για αναστολή έκδοσης αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ (σκόπιμα;).

Άρα η απόφαση είναι απολύτως προσχηματική και ουδείς πρέπει να την λάβει στα σοβαρά, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εγκριθεί από την περιφέρεια ή θα καταπέσει με μια απλή προσφυγή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου πολίτη (κρατήστε το αυτό, όταν θα επιβεβαιωθεί εμείς θα σας πούμε ότι "τα λέγαμε" . Μην παρεξηγηθεί η Κουρασική και αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, έτσι; σας έχουμε προειδοποιήσει.)

Τους τα είπε και η Καρατζά εχθές και τα άκουσαν dolby stereo surround.

Πρόκειται για μια απροετοίμαστη (σκόπιμα;) και χωρίς την απαραίτητη τεκμηρίωση - νομικά και πολεοδομικά - εισήγηση και μάλιστα χωρίς καν να έχει προηγηθεί η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ  ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ με τους φορείς και τους κατοίκους (συζήτησαν λέει πάλι μόνο με τον αδελφό  Εμπορικό Σύλλογο των ... 40 κολλητών).

Η απόφαση πάρθηκε με προφανή στόχο το ... προεκλογικό άλλοθι της διοίκησης που - εμείς βλέπουμε ως ... στραβή ενώ είναι ολόισια, και δεν είναι υπεύθυνη αυτή η διοίκηση που μετέτρεψε το Χαλάνδρι σε μπαρούπολη, αυτά τα λέμε εμείς που είμαστε λαϊκιστές και αληταριάτο, αντί να ασχοληθούμε - ως οφείλουμε-  με την υπέρβαση του πολιτικού συστήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εδώ όμως μόνοι μας, για να μην ενοχλούμε και τον Κουράση.

HIGHLIGHT ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ:

"Δεν φταίμε εμείς για την κατάσταση. 
Η αστυνομία είναι υπέυθυνη και παντελώς ΑΝΙΚΑΝΗ. "

ΧΑΧΑΧΑ! Τον βλέπω σε λίγο στην κατάληψη να φωνάζει το σύνθημα ... που όλους μας ενώνει.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

1. Τι έγινε με την επιτροπή διαβούλευσης; Την συγκροτήσατε;

2. ΚΑΚΙΑ ΜΟΥ - ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ (και αμαρτία ομολογημένη δεν είναι αμαρτία) ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ: Έχει μήπως να κάνει η αναστολή με την αργία του αρμοδίου υπαλλήλου; Δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης σε ένα τόσο .... νευραλγικό πόστο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου