Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ


ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Αθήνα 15 .10.2013
Συγγρού 15-17 ΤΚ 117 43 Αθήνα
ΤΗΛ.2132063520
email: attikisynergasia@patt.gov.gr


                                                                                                                            ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε.

                 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΥΔΑΠ

Η περιφερειακή παράταξη Αττική Συνεργασία –Όχι στο Μνημόνιο, παράταξη που υποστηρίζεται από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής, έχει καταθέσει προ επταμήνου αίτημα για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα, την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ από την νεοφιλελεύθερη μνημονιακή συγκυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Επειδή διαπιστώνουμε ότι αποφεύγεται να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το σοβαρότατο αυτό ζήτημα με ευθύνη της πλειοψηφούσας παράταξης του Περιφερειάρχη κ.Ι. Σγουρού, επαναφέρουμε το αίτημα που είχαμε καταθέσει ,ώστε να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 17.10.2013.

Είναι γνωστό ότι, όπου εφαρμόστηκαν οι πολιτικές ιδιωτικοποίησης, οι τιμές εκτοξεύθηκαν στα ύψη, η ποιότητα του νερού χειροτέρεψε, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν οι επενδύσεις που δήθεν περιλάμβαναν τα συμβόλαια, οι δε κοινωνικές αντιδράσεις ήτανε τεράστιες.

Καλούμε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

· Να διατρανώσει την απόλυτη αντίθεση του ενάντια στην διαστροφή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την εφαρμογή τους για το ξεπούλημα του νερού, την πηγή της ζωής, με ψήφισμα, παραστάσεις διαμαρτυρίας και να διοργανώσει κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας του λαού της Αττικής.

· Να απαιτήσει από την Κυβέρνηση την άμεση διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Αττική όπου οι κάτοικοι της θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα εάν θέλουν την ιδιωτικοποίηση του φυσικού αγαθού της ζωής, του νερού.

· Να απαιτήσει την σύσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου Υδάτων για την έγκριση των Διαχειριστικών Σχεδίων για τα υδατικά διαμερίσματα με επικαιροποίηση των στοιχείων τους και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σύστασης τους.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ¨ Αττικής Συνεργασίας Όχι στο Μνημόνιο¨

Βαρεμένος Γεώργιος - Κυπριανίδου Ερμίνα - Τσουκαλάς Δημήτρης

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος

Καπάταης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις