Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΜΟΥΡΟΥΤΙΕΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ, ΕΤΣΙ;


Το συγκεκριμένο κατασκεύασμα διακινήθηκε προχθές στα social media.

Απευθύνεται στην ΠΛΑΤΕΙΑ αλλά βέβαια τα χαλκεία που το έφτιαξαν δεν έκαναν ποτέ τον κόπο να το στείλουν στην Πλατεία, το διακινούν "undercover" έτσι ώστε να αποφύγουν να έχουν απάντηση και να ισχυρίζονται ότι δεν φιλοξενούμε τις απόψεις τους.

Δεοντολογικά, άλλη φορά, δεν θα παίρναμε ένα κείμενο από το fb κάποιου χωρίς την άδειά του - ακόμα και αν πρόκειται για την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αφροδίτη Χατζηγεωργίου, αλλά αφού το κείμενο - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ - ότι απευθύνθηκε στην Πλατεία νομιμοποιούμαστε να το κάνουμε.

Και το κάνουμε διότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ.

Μυαλό έχεις αναγνώστη μου.

Θα αντιληφθείς από αυτό τις Γκαιμπελικές μεθόδους που επιστρατεύουν για να μας αντιμετωπίσουν, την απόπειρα παραπληροφόρησης και μετάθεσης των ευθυνών τους

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Εγκαλεί η κυβέρνηση ή η διοίκηση του δήμου στο προκείμενο, την αντιπολίτευση για τις ευθύνες της.


HIGHLIGHT 1: Η επίθεση σε εμάς για τις θέσεις του δημάρχου Μάνδρας - "ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ;"  (Ναι του κάναμε φάλαγγα - ΑΣΤΕΙΟΙ)

HIGHLIGHT 2: "Ένα πρόβλημα που 20 χρόνια το συντηρείτε" (ΜΕ ΕΨΙΛΟΝ) δηλαδή ΕΜΕΙΣ το συντηρούμε! ΟΧΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Δηλαδή; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤ! Ε ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!

HIGHLIGHT 3: "Γιατί δεν τους πείσατε να πάρουν τα 60 χιλιάρικα;" 
Καλέ μου Μουρούτη, μήπως γιατί για αυτή την δουλειά αρμόδια ήταν κάποια φίλη σου, τότε αντιδήμαρχος - μη μέλος της παράταξής μας - και ανέλαβε να τους πείσει; Άσε που εμείς δεν υπήρχαμε τότε, ιδιωτεύαμε.

HIGHLIGHT 4: Αυτά που λέτε τα καρπώνεται ένα ΑΛΛΟ κόμμα. (Τρία πουλάκια κάθονταν, και τι σε νιάζει εσένα; ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ; Εσύ είσαι πολύπαθος ιδιοκτήτης, έτσι δεν είναι;).

Καμαρώστε ΜΟΥΡΟΥΤΙΕΣ! (TA BOLD ΔΙΚΑ ΜΑΣ):


Αγαπητοί κύριοι του blog «Στην Πλατεία»
Σχετικά με τους Ρομά του Νομισματοκοπείου σας ενημερώνουμε ότι τα ιδιωτικά οικόπεδα τα οποία καταπατούν και νέμονται οι τσιγγάνοι στο Νομισματοκοπείο ανενόχλητοι και με την συμπαράστασή σας για πολλά χρόνια, είναι μικρά περίπου 250 -300 τ.μ. έκαστο εκτός σχεδίου κάτι που φανερώνει την μικρή οικονομική δύναμη των ιδιοκτητών.

Εσείς αγνοείτε όλους εμάς οι οποίοι Δουλέψαμε, Ματώσαμε ,Στερηθήκαμε εμείς και οι οικογένειές μας πληρώνοντας σε πολλές περιπτώσεις για πολλά χρόνια γραμμάτια για να αποκτήσουμε αυτό το μικρό κομμάτι γης, που για πολλούς είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που κατέχουν.

Ασφαλώς και δεν θεωρείτε και εσείς δίκαιο τις παραπάνω ιδιοκτησίες να τις νέμονται τόσα χρόνια όχι αυτοί που δούλεψαν να τις αποκτήσουν αλλά οι παράνομοι κλέφτες-καταπατητές.

Απορούμε όμως γιατί φιλοξενείτε σχεδόν μόνο άρθρα τα οποία διευκολύνουν και ενθαρρύνουν την ανομία και την βάναυση συμπεριφορά των τσιγγάνων αλλά και της Πολιτείας σε βάρος μας, παρόλο που γνωρίζετε ότι το μεγάλο δίκιο είναι με το μέρος αυτών που δούλεψαν και όχι αυτών που έκλεψαν.

Άλλωστε αυτό το επιβεβαιώνουν δύο ξεχωριστές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών , μία Εισαγγελική εντολή άμεσης απομάκρυνσης και πλείστες δικαστικές αποφάσεις αποβολής από τις ξένες περιουσίες.

Παρόλα αυτά γνωρίζετε ότι το κράτος μας χορήγησε το 2007 βοήθημα 60.000 ευρώ από το κοινοτικό ταμείο, σε κάθε οικογένεια Ρομά του Νομισματοκοπείου.
Έκπληξη προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι τσιγγάνοι δεν δέχτηκαν την παραπάνω βοήθεια, γιατί θεώρησαν το ποσό γι’ αυτούς ευτελές - ευπαθής ομάδα γαρ- παρόλο που γνώριζαν ότι εκκρεμούν σε βάρος τους πληθώρα καταδικαστικών αποφάσεων αποβολής!!!

Θεωρούν πλέον τους εαυτούς τους και με την δική σας ασφαλώς συμπαράσταση, πως είναι υπεράνω όλων , άτρωτοι, ακόμα και απέναντι στη Δικαιοσύνη!

Γιατί δεν συμβουλεύσατε τότε τους παράνομους τσιγγάνους να δεχτούν τα 60.000 ευρώ ανά οικογένεια που έλυναν οριστικά το πρόβλημα όπως έπραξαν 9000 περίπου οικογένειες Ρομά στη χώρα μας, οι οποίες έλαβαν την παραπάνω βοήθεια και απόκτησαν το δικό τους νόμιμο σπίτι;

Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση γράφονται και τα εξής προκλητικά:

http://cassettes.wordpress.com/2010/01/28/χαλάνδρι-city-ένα-παζλ-με-χίλια-κομμάτι/

Ο πολύ ενεργός πρόεδρος του συλλόγου τους, Στέλιος Καλαμιώτης, συνοψίζει την κατάσταση: «Ποτέ κανείς δεν μας πήρε στα σοβαρά. Το κράτος δεσμεύτηκε να βρει οικόπεδα και στο μεταξύ μάς στέλνουν πρόστιμα από την πολεοδομία. Κάτι τσιγγάνικα δάνεια της ΕΕ ήταν ακατόρθωτο να τα χρησιμοποιήσουμε αφού με τα € 60.000 που έδιναν δεν παίρνεις και οικόπεδο και σπίτι εντός σχεδίου. Ας τα πάρει το κράτος να μας φτιάξει εστίες. Να φέρουν και σχολικό, αν μπει ένα παιδί μέσα θα ζηλέψουν και θα θέλουν και τα άλλα. Αν τίποτα από αυτά δεν γίνει, εμείς από εδώ δεν φεύγουμε».

Σχόλιο: Το θράσος και η περιφρόνηση των Ρομά απέναντι στην αδρανούσα, δυστυχώς, Πολιτεία και με τις δικές σας ευλογίες δεν έχει όρια. Αναφέρουν «Αν τίποτα από αυτά δεν γίνει, εμείς από εδώ δεν φεύγουμε».
Δηλαδή οι ίδιοι θα αποφασίσουν πότε θα φύγουν από τις καταπατημένες-κλεμμένες
περιουσίες μας και μάλιστα αφού αναγκάσουν την Πολιτεία να τους χορηγήσει
«οικόπεδο και σπίτι εντός σχεδίου» όταν τα οικόπεδα που καταπατούν είναι εκτός σχεδίου και για πολλούς ιδιοκτήτες η μοναδική τους περιουσία.

Επίσης εντύπωση μας κάνει το γεγονός πως δεν προστατεύετε με το ίδιο πάθος και τους τίμιους νοικοκυραίους των παραπάνω καταπατημένων-κλεμμένων περιουσιών τους!

Δεν διερωτάστε και αδιαφορείτε παντελώς που πηγαίνει ο κάθε νόμιμος ιδιοκτήτης όταν σε αδυναμία του να πληρώσει το ενοίκιο ή τη δόση δανείου ή του γίνεται κατάσχεση λόγω χρεών και χάνει το σπίτι του ή κινδυνεύει να πάει φυλακή γιατί δεν μπορεί να ρευστοποιήσει την περιουσία που απόκτησε δουλεύοντας και όχι κλέβοντας-καταπατώντας όπως έπραξαν οι προστατευόμενοί σας;

Τώρα που βρέθηκε λύση διερωτώμεθα γιατί πήρατε τηλέφωνο τον Δήμαρχο της Μάνδρας;
Για να το πείσετε να τους δεχτεί; ή να μην τους δεχτεί;
Μας γράφετε τι σας είπε ο Δήμαρχος, αλλά δεν μας γράφετε τι του είπατε εσείς;Μήπως του αναφέρατε ότι δεν τους δέχεται κανείς δήμος στη χώρα μας, όπως γράφετε στα κείμενά σας για να τον πείσετε να μην τους δεχτεί;

Μήπως του αναφέρατε και στοιχεία της παραβατικότητάς τους προκειμένου να τον πείσετε;
Από ότι φαίνεται δεν θέλετε να επανέλθει η νομιμότητα στο Χαλάνδρι! Γιατί άραγε;

Ένα πρόβλημα που έπρεπε να έχει λυθεί αυτονόητα πριν από 20 χρόνια, με περίσσιο πάθος το συντηρείτε.

Ίσως πιστεύετε ότι η εξαγωγή αγανάκτησης του συγκεκριμένου καταυλισμού προς την κοινωνία εναντιώνει τους κατοίκους προς την δημοτική αρχή και σας δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πλησιάσετε εσείς πιο κοντά στην εξουσία. Γι’ αυτό αντιδράτε στην λύση;

Δυστυχώς για εσάς αυτή την αγανάκτηση την εισπράττει, όπως προκύπτει από τελευταίες δημοσκοπήσεις, ένα άλλο κόμμα και όχι εσείς βεβαίως!

Ένα είναι βέβαιο:

Δεν ενδιαφέρεστε ούτε για τους Ρομά, ούτε για τους χιλιοαδικημένους απλούς ιδιοκτήτες των κλεμμένων- καταπατημένων περιουσιών των, ούτε για τους πολύπαθους περίοικους του καταυλισμού.

Ενδιαφέρεστε μόνο για την εξουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *